Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok! Áruljátok már el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Áruljátok már el, hogy mi vonzó egy 30 as, kopasz, kigyúrt, és szemmel láthatóan gazdag csávóban?

Figyelt kérdés

pénz, pénz, pénz....

mindne nő aztmondja nemszámít a pénz...nem a francokat!

tegnap bulihelyen, ismételten ez igazolodott be.

egy hasonlo kaliberú majom csávó, basszus, egy 17 évas bomba csajszival volt.

szegény csajszi, ott táncolt mellette, szinte egész este, ez a csávó meg meg se mozdult, csaka fejével bólogatott.

látszott a lányon, hogy bulizni akar jólérezni amgát, de el meg nemjött a csávótól.

utána smaci meg minden, de csávó továbbra is tök semleges, még csak a kezét se fogta meg.

miért oylan jó neki, ez?! hogy egy olynanal van együtt, akivel nemlehet egy jót táncolni, más az ízlésvilág, mert azért majd 15 év köztük ottbvan ám.

olyan egyszerű lenne, hogy pénz...hogy van kcosi, vann anyagi biztonság, elehet menni vacsorázni, moziba, ide oda, mindennemű különösebb sporolás nélkül....

2012. júl. 1. 11:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Nem tudom a 20-as srácok mit akarnak annyira a 30-as nőktől, egyik azt mondta, érettebb nő, és 30 körül még kifejezetten "bombacsaj" (sőt), de nem is ez a lényeg.

Ha neked fiatalabb lány kell, senki se mondja, hogy 30-ast szedj fel.

De az változatlanul áll, hogy fiú ismerősöm egy fillér nélkül felszedi a legjobb csajokat bulikban, tizenévest is, huszonévest is. Akkor ő nagyon tud valamit. :D

2012. júl. 1. 11:53
 22/32 A kérdező kommentje:

nem a külsővel vannak bajok.

hanema kisugárzásommal, és az önbizalommal.

hiába vagyok sármos, álítólag....ha belüröl nincs rendben minden, azt a nők megérzik.

minde barátnőm akivel eddig jártam, oylan féltékeny volt rám mindig, mint az állat...."majd biztos tapadnak rád a nők, majd biztos megcsalsz"...

egyáltalán enm vagyok iylen, de mindne csajomnak ezjött le, és szerintem egy idegen csajnak is, így elsőre azjön le rólam. :/

2012. júl. 1. 11:55
 23/32 A kérdező kommentje:

jólteszi!

van dumája, van kisugárzása, van önbizalma, és ki is néz valahogy.

nos nekem csak az utsó van emg..szal b*szhatom..:/

2012. júl. 1. 11:57
 24/32 anonim ***** válasza:

A lazaság fontos, az biztos. Ahogy írjátok. Az említett fiú is laza lehet.

Érthető, ha a lányok megérzik a belső bizonytalanságot, ez kb. olyan, hogy te se akarnál egy nyavalygós, hisztis, labilis lánnyal kavarni (átfordítottam, nem azt állítom, hogy te fiúban ez vagy!)...

Mellesleg itt tegnap éjszaka arra panaszkodott valaki, hogy mi van a lányokkal, hogy az ilyen kis vasalthajú 40 kg-ós skacot jönnek be nekik egyre jobban. (Nem te, úgy általában)...

És az a panaszkodó pont egy 30-hoz közeli házzal kocsival rendelkező pasi volt, aki egy ideje nem talál barátnőt.

2012. júl. 1. 11:58
 25/32 anonim ***** válasza:

Igen, az én fiú ismerősömnek is a nagy dumája van, semmi több. Meg nem szívbajos.

Sőt, nem az a falkavezér fajta, még kicsit nyalizik is a lányoknak, csak úgy poénból.

De nagyobb sikerei vannak, mint egy nagy bandás mercisnek (már le is akarta csapni, mert konfliktusuk volt).

2012. júl. 1. 12:00
 26/32 anonim ***** válasza:
Ja és ha a külsőd rendben, ne aggódj. Csak ne görcsölj rá. :)
2012. júl. 1. 12:01
 27/32 anonim ***** válasza:

Blablabla.

Már annyira unalmasak vagytok.

Van, akinek az kell, van, akinek nem.

Érdekes mód, mindig csak a szélsőséges példákkal jöttök, valahogy soha nem veszitek észre, hogy vannak normális párkapcsolatok.

Bár, azzal nem tudnátok igazolni önmagatokat, hogy miért is maradtok örökre egyedül.

2012. júl. 1. 12:09
 28/32 A kérdező kommentje:
nemkívánok enked semmi rosszat, de ha te is iylen cipőben lennél, akkor nem így gondolkoznál...:/
2012. júl. 1. 12:58
 29/32 anonim ***** válasza:

De miért felszínes "csajszik" kellenek neked?

Miért nem jók a normális, emberi értéket kereső nők neked?

Ha bemész egy írószerboltba, ne reklamálj, ha semmi ehetőt nem kapsz.

2012. júl. 1. 14:32
 30/32 anonim ***** válasza:
hagyd az ilyen kis prostikat, a testük jó az igaz, de aki így viselkedik hidd el hogy neked nem kéne, hányinger az összes
2012. júl. 1. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!