Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fontos kritérium az, hogy a pasi legyen gazdag?
Elsősorban nem arra gondolok, hogy az illetékes pasi minden reggel gyémántékszerrel a párnátok alatt ébresszen titeket, vagy, hogy toljon egy sportkocsit toljon a seggetek alá :D.
De az azért csak fontos, hogy egy pasinek legyen egy jó egzisztenciája, nem?
Kisfaludi Gábor, csak nem savanú a szőlő? Ilyen inteligens megnyilvánulás után elgondolkodnék a helyedben azon, hogy vajon azért olyan rohadt a világ számodra, mert nem vagy gazdag, vagy azért, mert tajparaszt vagy.
a kérdésre válaszolva; nem fontos. nem akarok senki kitartott nője lenni, így cserébe joggal várhatom el, hogy ne akarjon senki az én "kitartott pasim" lenni. vagyis mindenkinek legyen meg a maga kis keresete, és vegye ki a részét a közös kiadásokból.
Ha humán etológiai alapokra helyezed a kérdést akkor azt lehet mondani, hogy alapvetően minden nő ösztönösen(tehát tudat alatt) az olyan férfiakhoz vonzódik akiknek pénzük van és izmosak. Az ok két dolog a testi erő azt is jelképezi hogy milyen termékeny utódot vagy képes létre hozni, a pénz jelen korban pedig azt hogy el tudod e tartani majd. Ez ösztönös, senki sem tehet róla, teljesen más az amikor egy csaj csak azt akarja hogy szép ékszereket kapjon stb... Természetesen ez függ a kortól is... Nyilván egy fiatal lány nem kész az anyaságra így a férfiben sem mint esetleges apát. Ha érdekel ebből a szempontból a téma, és nagyon sok mindent megtudhatsz így a női ösztönökről, gondolkodásról akkor ezt olvasd Szendi Gábor A nő felemelkedése és tündöklése.
Remélem segítettem
17L
20:38 TE VAGY AZ EGYETLEN ilyen gondolkodású ember ezen a bolygón.
Komolyan minden tiszteletem a tied.
Nekem például soha nem volt fontos, hogy gazdag legyen az akivel együtt vagyok!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!