Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, fontos kritérium az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fontos kritérium az, hogy a pasi legyen gazdag?

Figyelt kérdés

Elsősorban nem arra gondolok, hogy az illetékes pasi minden reggel gyémántékszerrel a párnátok alatt ébresszen titeket, vagy, hogy toljon egy sportkocsit toljon a seggetek alá :D.

De az azért csak fontos, hogy egy pasinek legyen egy jó egzisztenciája, nem?

2012. máj. 17. 20:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%
30 éves kor körül már számít a családalapításhoz. Fiatalabb korba még nem olyan lényeges. Mármint én nem ez alapján választottam párt. Idővel úgyis szerez munkát, akkor majd lesz több pénze, idővel nekem is lesz munkám, lesz pénzem, így alapíthatunk családot.
2012. máj. 17. 20:28
 2/15 anonim ***** válasza:
48%
A büdös ku.váknak a pénz az első hidd el mind arra megy rohadt egy világ ez.
2012. máj. 17. 20:28
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
Gábornak igazat adok. Szemét egy világot élünk ahhol a szeretet elenyészik mert az a rohadt pénz a lényeg :/
2012. máj. 17. 20:33
 4/15 anonim ***** válasza:
45%
Nem a gazdagság nem fontos. Az, hogy legyen állandó állása, amiből eltarthatja magát az igen. Ahogy az első mondja családalapítás szempontjából fontos, meg azért az sem árt ha nem kér tőled kölcsön (volt ilyen barátom, szörnyű volt). Szóval hazudnék ha azt mondanám a pénz nem számít, de gazdagnak nem kell lennie. Ha akárhol dolgozik és kapja rendesen a fizetését (amit lehetőleg nem iszik el) az nekem már elég.
2012. máj. 17. 20:35
 5/15 anonim ***** válasza:
76%

Kisfaludi Gábor, csak nem savanú a szőlő? Ilyen inteligens megnyilvánulás után elgondolkodnék a helyedben azon, hogy vajon azért olyan rohadt a világ számodra, mert nem vagy gazdag, vagy azért, mert tajparaszt vagy.

a kérdésre válaszolva; nem fontos. nem akarok senki kitartott nője lenni, így cserébe joggal várhatom el, hogy ne akarjon senki az én "kitartott pasim" lenni. vagyis mindenkinek legyen meg a maga kis keresete, és vegye ki a részét a közös kiadásokból.

2012. máj. 17. 20:38
 6/15 anonim ***** válasza:
74%

Ha humán etológiai alapokra helyezed a kérdést akkor azt lehet mondani, hogy alapvetően minden nő ösztönösen(tehát tudat alatt) az olyan férfiakhoz vonzódik akiknek pénzük van és izmosak. Az ok két dolog a testi erő azt is jelképezi hogy milyen termékeny utódot vagy képes létre hozni, a pénz jelen korban pedig azt hogy el tudod e tartani majd. Ez ösztönös, senki sem tehet róla, teljesen más az amikor egy csaj csak azt akarja hogy szép ékszereket kapjon stb... Természetesen ez függ a kortól is... Nyilván egy fiatal lány nem kész az anyaságra így a férfiben sem mint esetleges apát. Ha érdekel ebből a szempontból a téma, és nagyon sok mindent megtudhatsz így a női ösztönökről, gondolkodásról akkor ezt olvasd Szendi Gábor A nő felemelkedése és tündöklése.

Remélem segítettem

17L

2012. máj. 17. 20:39
 7/15 anonim ***** válasza:

20:38 TE VAGY AZ EGYETLEN ilyen gondolkodású ember ezen a bolygón.

Komolyan minden tiszteletem a tied.

2012. máj. 17. 20:41
 8/15 anonim ***** válasza:

Nekem például soha nem volt fontos, hogy gazdag legyen az akivel együtt vagyok!

22/L

2012. máj. 17. 20:50
 9/15 anonim ***** válasza:
én leszarom hogy kinek mennyi pénze van
2012. máj. 17. 21:39
 10/15 anonim ***** válasza:
59%
Nekem fontos, hogy a másik legalább el tudja tartani magát. Mert én is el tudom tartani magam lány létemre, és akkor már joggal várom el, h pl ne élősködjön.
2012. máj. 17. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!