Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fontos kritérium az, hogy a pasi legyen gazdag?
Elsősorban nem arra gondolok, hogy az illetékes pasi minden reggel gyémántékszerrel a párnátok alatt ébresszen titeket, vagy, hogy toljon egy sportkocsit toljon a seggetek alá :D.
De az azért csak fontos, hogy egy pasinek legyen egy jó egzisztenciája, nem?
Az nem, hogy gazdag legyen. DE ha mondjuk rosszabbul keres nálam, az azért okozhat gondokat. Megszoktam egy életminőséget, és ugye nehezen ad le belőle az ember. Nekem nagyon fura lenne mondjuk egy olyan emberrel járni, akinek gondot okoz egy hétvégi bulizás, ami után taxival megyünk haza. Ilyenkor oda-vissza kellemetlen helyzetek adódhatnak, mert vagy én adok le az életszínvonalamból, hogy ne érezze magát kellemetlenül, vagy én fizetem az ő szórakozását, hogy tudjunk együtt szórakozni, de akkor meg ez őt frusztrálni fogja. Hosszú távon gondolkodva meg pláne nem mindegy, mert mi nők azért jó esetben is legalább egy évre kiesünk a munkából gyerekszülés után, és nem mindegy, hogy onnantól hogyan mennek a dolgok anyagilag.
Szóval nekem az fontos, hogy legalább annyira legyen "eleresztve" mint én. Nem várom el, hogy menő helyekre vigyen vacsorázni, de azt igen, hogyha valahova elmegyünk együtt, akkor a sajátját ki tudja fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!