Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsinga kérdése:
Mit csináljak? :/
Figyelt kérdés
Már régóta tetszik egy lány. 14/F
Nemrég voltunk egy 3 napos táborban. Beszéltem vele amikor csak tudtam, de van 1 srác aki nagyon valószinü, hogy tetszik neki. Nemtudom, hogy a srác viszonozza-e de ha igen az gond :S Szóval az lenne a kérdésem, hogy mit csináljak vagy mit mondjak neki?!
2012. jún. 30. 18:44
1/6 anonim válasza:
Legyél vele nagyon kedves, törődj vele sokat. Nekem tetszett nagyon egy fiú, de van egy barátom (aki sajnos tényleg barátként tekint rám, régen én is), de Ő el tudta velem felejtetni a másikat, és most már Őt szeretem, mert úgy bánt velem, ahogy még senki sem (nincsenek barátaim, csak haverok) és mindig megért, felvidít.
2/6 anonim válasza:
Miért érdekel téged a másik srác?
3/6 anonim válasza:
várj egy kicsit és megtudhatod hogy összejön e azzal a sráccal , de szerintem ne nagyon zaklasd ha ő jófej veled akkor bir-próbálkozhatsz nála:) de ha nem keresi a tároságodat akkor annak oka va..:(
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt nem tudjátok mit jelent, hogy elég sokszor néz rám? Messziről is engem szokott nézni sokszor. Nem tudom, hogy ez mit jelenthet, de amikor én is ránézek majdnem egyből leveszi a szemét rólam.
2012. júl. 1. 02:35
5/6 anonim válasza:
ja mert a lányok ilyenek:) zavarba jönnek ha sokáig nézik őket viszont ők bármeddig képesek nézni téged.Szóóval ha már elég idős vagy ahhoz akkor menj oda hozzá és közeledj valahogy felé KEDVESEN és éreztesd vele hogy tetszik neked de ne támadd le !! :D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Csak az a gond hogy elég messze lakik innen és csak suliba szoktunk találkozni. De most szünet van. FB-n vagy hol kérdezzek rá vagy mégis, hogy kezdjek neki?!
2012. júl. 2. 10:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!