Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a p. a van velem? Miért érzem ezt?!
Van egy barátnőm. 17 évesek vagyubK(én vagyok a fiú) És mikor összejöttünk mindig úgy hirlette hogy én vagyok a rosszfiú,stb. Csupa bulizás, piálás, minden !! És a lány egy kedves,halk szerény csaj. És szeretem és hűséges vagyok,mint atom.
De elmondta h ő is szokott bulizni és volt már hogy részegen felhívott és valahogy borzalmasan érzem magam és nem tudom hogy miért ?!!
Szörnyű érzés rágondolni,hogy ugyanúgy alkoholizál és őrültködik mint én. Miért van ez? Talán a gyökér szívem úgy érzi ez nem az a lány akibe beleszerettem vagy mi afeeee ?? Nem értek én semmit ..
"Nem értek én semmit"
Hát az a helyzet, hogy ebből én se értettem semmit.Max annyit, hogy nem tudod elfogadni, hogy a csajod is ugyan olyan alkesz mint te.
bocsi, csak fel vagyok dúlva :)
De szerintem érthető.. Összejöttem valakivel aki azt hittem hogy olyan kis normális de közben meg (már beleszerettem mikor megtudtam) kiderült hogy őis elég.. bulizós. És mindig is ilyen csajra vágytam és most mégis elfog a szomorkodás ha rágondolok:(
2. ezt hogy érted ? két 'nagyarc' nem fér meg ? túlságosan hasonlítunk, túlontúl zűrösek vagyunK ??
3. ez tuti nem így van. ez biztos :)
Köszi a napenergikusan gyors válaszokat!! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!