Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném megkérni a páromat, hogy ne tervezzen velem esküvőt, meg gyereket se. Ez baj? Még bulizni szeretnék,22 vagyok, ő 26. Nem érzem itt az idejét 4-5 év múlva se.
Inkább csak most nem:) ki tudja mi lesz 4-5 év múlva?:D
lehet már 2 év alatt kibulizod magad és egyszercsak rádtör az anya- vagy apasági vágy:)
csak mond meg neki, hogy MOST még korai le ne a tervezés:) még éljetek és később lehet majd róla szó:)
nem beszélj mellé,mert nem lehet ilyen virágnyelvű fogalmazásra normálisan válaszolni.
"bulizni szeretnék"???
1.más férfiakkal is dugni,randizni a barátodon kívül?
2.diszkóban szórakozóhelyen mutogatni magad,ekizni,spidezni,inni?
mindkettő?
"...Nézd, manapság nagyon sok hülye fiatal kitalálta ezt, hogy "ki akarja élni magát"..."
És milyen igazuk is van ebben.
Azt amúgy tényleg nem tudhatod, hogy 5 év múlva mi lesz. Tudom meg vagy győződve rólad, de ebben az időszakban bizony nagyot fordul a világ 5 év alatt.
Ezért is kell ki élnie magát az embernek, ameddig lehet. :)
"...Nézd, manapság nagyon sok hülye fiatal kitalálta ezt, hogy "ki akarja élni magát"..."
nézd, manapság a felnőttek minimum 50%-a 3 műszakból sem él meg.
addig élje ki magát amíg még van élete.
Szerintem mindenképp fejtsd ki a véleményedet a témáról, mert joga van tudni.
Amúgy mindketten fiatalok vagytok még..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!