Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Úgy érzem már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Úgy érzem már nem érdekli az egész.

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt a barátommal. Az elején láttam és éreztem is, hogy szeret, hogy érdeklem, foglakozott azzal, hogy mikor tudunk végre együtt lenni. 50 km van köztünk de egy suliba járunk. Hétköznap csak akkor találkozunk ha szünetben elvonulunk 10 percre vagy délután ha én megvárom, de ezt nem viszonozza, inkább hazamegy pedig kettőnk közül nekem kell utazgatni. Az első két hónap szép volt most már a kezemet sem fogja meg sokszor egy puszit is kérnem kell vagy, hogy megöleljen. Amikor szóvá teszem persze az van, hogy hisztizek, igen tudom szoktam néha, de csak akkor amikor látom, hogy leszarja az egészet. Hívom hozzánk de nem akar jönni mert ez csak egy kis falu szerinte itt nincs élet, pedig ha nála vagyunk akkor se csinálunk többet mint itt. Bánt, hogy látom ennyire nem érdekli már, pedig 4 hónapja még más volt. Ugyanakkor látom néha, hogy félt, meg hív magához, de nem állapot hogy folyton én utazgatok, szerinte én már úgyis megszoktam. Azt mondta h "az idősek sem szerelmesek, csak ragaszkodnak egymáshoz" és hozzátette, hogy szeret és ragaszkodik hozzám. A viselkedése viszont sokszor nem ezt tükrözi. Gondoltam rá, hogy hagyom, egy ideig nem foglalkozok vele, talán rájön, hogy neki is többet kéne tenni a kapcsolatunkért, de félek, hogy eltávolodunk.

2012. máj. 25. 15:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Ennél jobban eltávolodni nehéz..:S
2012. máj. 25. 15:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Korai már most azt hinni, hogy nem létezik _olyan_ szerelem, mint amit keresel és beletörődni, hogy az idősebbek is csak megszokták egymást! Ez nem egy életképes, erős, szeretetre épülő kapcsolat. Igényeid vannak, szeretetre vágysz, törődésre - hozzátenném jogosan! Nem ez a hiszti, hanem az, amikor szorít a gyémántcipő is! Ez nem hiszti,ez szeretetvágy! Gondold át magadban, hogy mire van szükséged és keresd! L28
2012. máj. 25. 15:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ennek a kapcsolatnak nincs értelme, főleg fél év után nem ennek kéne lennie. A barátodnak kényelmes, hogy van egy nője, aki járkál hozzá, és csak néha kell foglalkoznia vele, ha már eleget nyaggattad.

De ez nem szerelem, én szakítanék a helyedben, ha fáj, akkor is.

2012. máj. 25. 15:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az amiről a barátod beszél, az több év után következik be két ember között. A szeretet, ragaszkodás, amikor már nem a szerelem a fő mozgatórugó. De az sem megszokás, hanem szeretet. Ha csak megszokás, az már régen rossz. Lehet, hogy tévedek, de nem hiszem, a barátod inkább már csak megszokásból, lustaságból, kényelemből van veled. Nem szeretetből és ragaszkodásból. Ha találkozik egy lánnyal akit érdekesnek talál, és az viszonozza az ő érdeklődését, akkor repülni fogsz, vagy meg leszel csalva. Bele van kényelmesedve ebbe a kapcsolatba a kis drága:) Beszélj vele, hogy osztozzatok. Egyik hétvégén ő megy hozzád, másikon te hozzá. És ő kezdi.:) Ha nem tetszik neki, ennyire nem képes, akkor arrivedercsi (csak így fonetikusan). Ha más nem, akkor ez észhez téríti. Feltéve hogy érez még úgy irántad. Ha meg nem, akkor már ennél többet mint most, úgysem nagyon tehettél volna.
2012. máj. 25. 15:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam már megbeszélni vele, mert ugyanezt egyszer már eljátszotta, utána jött is jó párszor. Most megint elkezdte és csak azt a választ kapom, hogy mert nem szeret itt lenni, de nem miattam. Szeretne velem lenni, csak nem itt. Meg persze a utazgatás...:S De hát ugyanazt az utat teszem meg én is minden alkalommal.
2012. máj. 26. 09:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Egy lusta dög, tedd ki a szűrét és kiderül mennyire vagy fontos neki.
2012. máj. 26. 09:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Másik lány az ügyben?

Csakmert én így jártam, csak éppen egy másik fiú volt a képbe, szakítani meg nem mert. F*szom az egészbe.

2012. jún. 7. 19:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy más miatt lenne ilyen, bár ezen is elgondolkoztam már párszor. Fogalmam sincs, de már nekem is elegem van.
2012. jún. 8. 22:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha eleged van, szakíts, még ha fáj is, nem érdemli meg, hogy szeresd.
2012. jún. 15. 22:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Hanyagold. Vagy rájön, hogy hányadán álltok vagy ha már ez sem téríti észre, akkor viszlát. Ennél távolabb már csak a szakítás van. Ne olyan mellett töltsd el a napjaid, akitől úgy kell kérni egy puszit vagy egy ölelést, ami egyébként természetes kéne, hogy legyen ilyen helyzetben.
2012. jún. 16. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!