Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénteken ott voltam barátomnál, nagyon romantikus volt. De úgy érzem mégsem szeret, sosem mutatja ki, csak amikor kettesben vagyunk, barátai előtt bunkó velem :/ de tőle nem merem megkérdezni, hogy miért van így. Szerintetek?
Szia!
Kérdezd meg szerintem nyugodtan, ha kidob, kidob, de akkor jobb is hogy kidobott. Csak úgy gyere össze egy fiúval, hogy magadat adod, valaki vagy szeret úgy ahogy vagy, vagy nem. Ha nem,akkor meg nem érdemes egymásra "fecsérelni" az időt.
igaza van az előzőnek, ha jót akarsz magadnak nagyon fogadd meg a tanácsát!
én a helyedben mindenképp kidobnám, igaz én ilyennel össze se jöttem volna, de az most mindegy a lényeg, hogy ez nagyon megalázó számodra, de ha hagyod akkor tulajdonképp sajnos meg is érdemled...:S
Szerintem nem szeret, és ne hagyd hogy ilyen tiszteletlenül bánjon veled bárki is!
De ha esetleg van húga, akkor példálózhatnál, hogy mért viselkedik veled így, gondolom, ha a húgával így viselkedne valaki akkor kitaposná a belét.
Másik pedig, hogy igenis mondd meg neki és állj ki a tiszteletért, fogadok ha felállnál és szétoltanád hogy kinek képzeli magát behúzná fülét-farkát, gondolom nincs hozzászokva hogy visszapofáznak neki.
Bár én még mindig azt mondom az ilyen pasi ennyi erőfeszítést sem ér.
döntsd el, mit vársz az élettől, meg a pasiktól.
mi akarsz lenni kapcaronygy, vagy álomnő ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!