Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi az igaz szerelem? Számodra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az igaz szerelem? Számodra mit jelent? Volt már benne részed?

Figyelt kérdés

Úgy értem, a szerelem nem csak a testi együttlétről szól. Nagyon fontos a lelki oldala is. Igaz, kémiai folyamat, de véleményem szerint ennél sokkal több. Hiszen mi többek vagyunk az állatoknál. Igaz szerelem alatt értem azt is, hogy talán (?) örökké tart. Szerinted?

Régen azt hittem, csak a lányok képesek szerelmesek lenni. De tévedtem, sok fiút láttam már szerelmesnek, és ők még talán jobban lángolnak, mint mi, lányok. Nekem az nagyon vonzó egy fiúban, hogyha a szeretett nőért képes akármit megtenni :) És Neked mi a vonzó a másik nemben? Gondolok itt arra, hogy aki igazán szerelmes, nem azt nézi, A-s vagy B-s melle van a lánynak...

2012. jún. 27. 17:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"mi többek vagyunk az állatoknál." ezt felejtsd el mi vagyunk a legnagyobb "állatok" ezen bolygón....

igazi szerelem? mindenki a maga módján tudja definiálni ezt a dolgot..mindenki mást tapasztal mindenki mást érez és ezért mindenkinek mást jelenthet? (adok neked fejtörőket itt este....)

nézd meg ezt, ez elég érdekes kis dolog:

http://www.youtube.com/watch?v=p1aRWX9h5Os

2012. jún. 27. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!