Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az igaz szerelem? Számodra mit jelent? Volt már benne részed?
Úgy értem, a szerelem nem csak a testi együttlétről szól. Nagyon fontos a lelki oldala is. Igaz, kémiai folyamat, de véleményem szerint ennél sokkal több. Hiszen mi többek vagyunk az állatoknál. Igaz szerelem alatt értem azt is, hogy talán (?) örökké tart. Szerinted?
Régen azt hittem, csak a lányok képesek szerelmesek lenni. De tévedtem, sok fiút láttam már szerelmesnek, és ők még talán jobban lángolnak, mint mi, lányok. Nekem az nagyon vonzó egy fiúban, hogyha a szeretett nőért képes akármit megtenni :) És Neked mi a vonzó a másik nemben? Gondolok itt arra, hogy aki igazán szerelmes, nem azt nézi, A-s vagy B-s melle van a lánynak...
Én a szerelmet valahogy úgy képzelem, hogy akkor vagy igazán szerelmes, ha pontosan tudod, hogy van a párodnál szebb, jobb, formásabb, esetleg vonzóbb, okosabb, bölcsebb, gazdagabb, akármilyenebb ember, de neked akkor is mindig és minden körülmények között ő kell, rendíthetetlenül, mert egyszerűen őt szereted. :)
21L
Számomra azt jelenti, hogy nem pusztán a Nőt látom az illetőben, hanem az embert is. Tehát valóban nem csak erős szexuális vonzalomról meg kémiai reakcióról van szó, hanem van mögötte emberi tisztelet, szeretet, bizalom, összhang, ami akkor is fennmarad amikor ez a kezdeti láng alábbhagy. Mert idővel ez is bekövetkezik.
Számomra az tud nagyon vonzó lenni, ha az illető érett viselkedést tanusít. Tehát van önkritikája, többféle szemszögből is meg tud vizsgálni egy adott dolgot, van kialakult, saját véleménye különféle dolgokról stb. Persze már voltam szerelmes olyan lányba is, akiben ez egyáltalán nem volt meg, tehát ez az egész nem olyan egzakt dolog, hogy így be lehetne határolni. :)
"Én a szerelmet valahogy úgy képzelem, hogy akkor vagy igazán szerelmes, ha pontosan tudod, hogy van a párodnál szebb, jobb, formásabb, esetleg vonzóbb, okosabb, bölcsebb, gazdagabb, akármilyenebb ember, de neked akkor is mindig és minden körülmények között ő kell, rendíthetetlenül, mert egyszerűen őt szereted. :)"
Ez is tökéletesen így van, mert ugye szexuálisan lehet hogy izgató valaki, meg jó szívű aranyos és kedves megértő, meg minden, de az önmagában nem szerelem! A szerelem egy nagyon erős ragaszkodás, aki akkor is fényévekkel különb a számodra, ha mondjuk ő vékony, és neked mindig a ducibb nők tetszettek..... az meg már egy más dolog, hogy sok embernek az a szerelem, ha csinosnak gondol valakit, és szívesen lóg együtt vele.... az igaz hogy kedvelni valakinek a társaságát is, nagyon jó dolog, de a szerelem az egy másabb kategória, az meg hogy édes kevés emberrel fordul elő, pont ezért egy "kifordított" szó jelentés.
jelenleg is részem van benne.. és tudom hogy még csak 16 vagyok és azt mondják ez tiniszerelem, megeshet elhiszem nekik. Viszont az ami van köztünk az nem olyan mint a legtöbb embernél. Szörnyen erős a bizalmi szálunk, mindent elmondunk a másiknak. Több a kapcsolatunk sima testi vágynál, már azzal megelégszünk hogy egymással lehetünk, beszélgethetünk, vagy csak küldünk egy sms-t. Viszont ha egymáshoz érünk felemészt egy kék láng. Persze amellett hogy szeretjük egymást nem csak egymás lelkitársai vagyunk hanem a legjobb barátja is a másiknak.
És persze az hogy nem csak én vagyok szerelmes. Ő is belém. Mert annyira odaadóan és hűségesen viselkedik mint eddig velem senki a szüleimen kívűl. Nem nézi a szépség hibáimat sőt megdicséri azt.
De igazából elmondhatatlan milyen a szerelem.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!