Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell valakit akit nagyon szeretunk ugy kizarni a
szivunkbol, hogy ne is jusson az eszunkbe?
erre én is kíváncsi vagyok
2012. jún. 23. 21:34
nem lehetséges, majd elmúlik az érzés, de mindig emlékezni fogsz rá és eszedbe fog jutni
2012. jún. 23. 21:34
amíg felejteni akarsz addig mindig emlékszel...
Egyszerűen foglald le magad, bulizz a barátaiddal, vagy fogj bele valami teljesen új dologba, éld az életed!!!
Idő kell hozzá, de aztán egy szép napon azon kapod magad, hogy már eszedbe se jut...
Tapasztalat...nálam bevált!
Lina
2012. jún. 23. 21:38
ha ő volt az első komolyabb pasid akivel lefeküdtél akkor nem csodálkozom...
2012. jún. 23. 21:40
5/12 A kérdező kommentje:
Mar annyi mindnebe belefogtam, munkahelyvaltas, varost valtottam, ekoltoztem jo messzire, baratkozom, de eleg csak egy kis valami egy pillanat es ujra odajutok. Mintha el akarnek futamodni az egesz elol, megis mindig ugyanoda jutok. Mar egy eve nem latom, egyaltalan nem gondolok a szep dolgokra(amik csak szerintem voltak szepek, igazabol hazugsag volt), nem tudom mihez kezdjek. Eltelik par nap, jol vagyok ugy erzem igen, vege...vegre boldog vagyok, es csak par nap kell hogy ujra a melybe essek. Es csak ugy tudok kijonni ha elfogadom hogy nekem o az igazi. Es eleg kiabrandito hogy egy ilyen ember az igazi:(
6/12 A kérdező kommentje:
30 eves vagyok, nem o volt az elso pasi akivel lefekudtem..
Tényleg elég mélyek és komolyak lehettek az érzéseid felé, de sajnos ennek a kapcsolatnak már vége van és fel kell dolgoznod, hogy így alakult, mert így nem élheted az életed.
Ha az segít írj egy listát, hogy miért jobb hogy már nem vagytok együtt...(nekem az ilyen listaírosgatás mindig mindenben segít)
Próbálj meg ne gondolni rá, az nem elég ha elhatározod hogy másokat is megismersz, azt akarni is kell, szívvel nem csak agyban
Lina
2012. jún. 23. 21:49
óóó és még vmit hozzáfűznék a válaszomhoz.
Ha megoldható találkozz vele újra. Nekem az is segített, mert rájöttem mikor ott állt előttem, hogy már nem az az ember akit szerettem, tiszteletlen velem, hazudozik és stb...
Remélem hogy sikerül kilábalnod ebből a helyzetből.
Lina :)
2012. jún. 23. 21:51
9/12 A kérdező kommentje:
mar a listat is probaltam, jo hosszu lett, de oda jutok megintcsak...oda legmelyre, ahol ez az erzes van. Ugy szeretnek valakit annyira szeretni mint ahogy ot szerettem, de szerintem erre nem leszek kepes. Olyan erzes mintha meghalt volna az akit a legjobban szerettel es senki sem potolhatja tobbe.
ha tényleg ő volt neked az első akkor tényleg nehéz lesz.Bármit csinál te szereted és ez csak azért van (talán) mert ő volt az első fiú az életedben, akiben megbíztál (bár utólag kiderült nem a legjobb húzás volt)...most gondolom félsz megbízni más fiúkban, nem szeretnél még egy ilyen kapcsolatot a közeljövőben...ez természetes...de benne van a pakliban,hogy így visszautasítas egy olyan fiút aki tényleg szeret és "megérdemelne" téged...légy elővigyázatos, de mégis nyitott szemmel járj :)
2012. jún. 23. 22:00
További kérdések: