Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl reagálom, vagy ez tényleg szemétség?
Figyelt kérdés
Tegnap együtt voltunk kint barátommal városban, ittunk stb, de én barátnőmmel hazamentem. Úgy volt, ő az utolsó vonattal megy haza ami van, helyszínen is kérdeztem sms-ben is, hogy beszélünk-e még ma. Azt mondta igen. Én vártam rá, nem hívott, nem írt sehol... Hajnalban 5 óra körül küldött sms-t, hogy reggel meglátogatna 8 körül, mert éhes és, hogy adnék-e neki reggelit, mert nem ment haza. Persze sms-re felébredtem, felhívtam, haverja vette fel, azt mondta alszik a barátom, de nyugi egy csajnál alszanak. Én persze kiakadtam, elkértem a telefont és kérdeztem, hogy mivan. Hát ő nem ment haza itt alszik, mondom nekem inkább nem lehetett volna szólni? Hát hogy gondolom én azt... Reggel úgy jött hozzám mintha misem történt volna, nyugodtan evett és ölelgetett, nem mondott semmit. Mikor kérdeztem tőle, hogy ez mi volt, akkor szemembe röhögött, hogy én azt hiszem, hogy megcsalt? Aztán itt hagyott, konkréten felháborodva, hogy nekem ez rosszul esett... Hozzáteszem, hogy lassan egy éve vagyunk együtt...2012. jún. 21. 23:13
1/7 anonim válasza:
ha ilyen kiszolgáltatott csóringer,hogy nincs hol aludnia,akkor ott alszik ahol tud.
ilyen helyzetben nem feltétlen dugni ment fel.
2/7 anonim válasza:
Szerintem túlreagálod.:)
Ha ilyen dolgok miatt hisztiztel (feltételezvén a bizalmat a párod felé),akkor nagyon hamar lapátra kerülsz!
3/7 A kérdező kommentje:
Nem volt kiszolgáltatott helyzetben, mert tudja, hogy ide bármikor jöhet. Nem egyszer fordult már elő, hogy hajnal 4kor hívott fel, és mondtam neki azt, hogy persze gyere, nem gond.
2012. jún. 21. 23:17
4/7 anonim válasza:
Azért szerintem az lenne a minimum ilyen esetben, ha az illető szól a párjának, főleg ha ellenkező neműnél szeretné tölteni az éjjelt. A másik fele pedig az, hogy ha az ember ígéretet tesz a másiknak, azt illik betartani.
5/7 anonim válasza:
szerintem ah megcsalt volna nem mondta volna el hogy ge ycsajnál aludt hanem akkor azt mondta volna h egy srácnál...
6/7 A kérdező kommentje:
Csak azért nem tudom, hogy mit gondoljak, mert volt már olyan, hogy hazudott a szemembe és mástól tudtam meg, hogy mi is volt... Azt állította, hogy egy korty alkoholt nem ivott és hajnal 2kor hazament kocsival, aztán kiderült, hogy menni nem tudott olyan részeg volt...
2012. jún. 21. 23:19
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy nem csalt meg, de hogy nem tisztel téged, az is tuti.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!