Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez elítélendő? Vagy szemétség?
Figyelt kérdés
Nem régen jöttem össze a barátommal,aki nagyon aranyos meg minden :).Na mind1,az a lényeg,hogy találkoztam egyik nap egy sráccal.Elkezdtünk beszélgetni,van barátnője.Szeretnék kimenni majd egyszer egy focimeccsre,és azt mondta kimehetek vele ha szeretnék.Csak a hangulat miatt mennék.Meg hát neki is van barátnője,meg nekem is barátom:).Ti mit tennétek.?
köszi a válaszokat
20/l
2012. febr. 26. 13:45
2/11 anonim válasza:
Ja kimehetsz, de miért nem a saját barátoddal? am nm elítélendő, max rosszul esik a barátodnak ha kicsit féltékeny típus, de az már nem a te hibád sztem
3/11 anonim válasza:
max megmutatjátok az exeiteknek, hogy kell lepasszolni valakit XD
4/11 anonim válasza:
Nem elítélendő és nem is szemétség.
Lehet féltékeny lesz a barátod, de ha megbízik benned, nem csinál belőle ügyet.
5/11 anonim válasza:
egyáltaltalán nem elitélendő, attól még, hogy kapcsolatban vagytok, lehettek haverok. olyan, mint amikor barátságból moziba mentek vagy akárhová.
6/11 anonim válasza:
hát ez jó lenne egy közös programnak ha viszed a barátod õ meg a nõjét ha nem akarsz tõle semmit :)
7/11 A kérdező kommentje:
azért nem a barátommal megyek,mert ő nem szereti a focit.Szívesen kimennék a sráccal,de nem szeretném ha a barátom féltékeny lenne.
2012. febr. 26. 14:00
8/11 anonim válasza:
én kimennék a focimeccsére dobnám a barátom és megmondom neki, hogy szeretem
9/11 anonim válasza:
Mert jó nagy ribanc vagy! (utolsó)
10/11 anonim válasza:
beszéld rá a barátodat, vagy kössetek, kompromisszumot, ő elmegy veled focira, te meg elmész oda vele, ahova ő szeretne...:) ilyen egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!