Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vezessem rá?
Sziasztok. Egy 20-éves lány vagyok,és 2-éve élünk együtt a párommal.
furcsa... :D 3hónap után összeköltöztünk,és úgy látszik,bejött. De talán már mégse ugyanaz ez a kapcsolat,mint volt...mármint, ugyanúgy szeretem,én nagyon...és ő is tuti szeret,és megbízok benne teljes mértékben. De sose romantikus...2év alatt,pl sose tépett nekem virágot,vagy jött volna úgy haza hogy azonnal csak én,én,és bókolna,vagy valami.:/ persze lehet amiatt,mert szinte 2-éve a nap 24-órájában együtt vagyunk. (amikor nem dolgozik... akkor 8órát nem :D ) de,nem is várom el,hogy ugyanolyan romantikus meg szeretgetős legyen mint pl az első évben. Akkor még mindkettőnk részéről durcizás volt,ha nem mondtuk ki hogy szeretlek,legalább 50x...mindennap :D Mondtam már neki szépen,mondtam már durcisan,már sírva is...csak érezni akarom hogy szeret,mert tudni tudom...de én érezni is akarom,és szerintem nem kell megerőltetnie magát ahhoz hogy egy kicsit érzékeny legyen... csak úgy átölelne,csak úgy hozna nekem egy pohár teát pl... csak úgy kimondaná hogy szeretlek,és megcsókolna. Szerintetek nehéz? Neki meg olyan problémái vannak,hogy én láncra kötöm őt... mindig elengedem mindenhova...egyszer volt olyan,hogy elakart menni egy kocsmába a munkatársaival,ami nem probléma,mert hadd szórakozzon.. végűlis,ő is fiatal még. Csak 11-kor akartak menni,neki meg 3:35-kor kellett volna kelnie és menni munkába... sose szokott ilyet csinálni,és elkezdett velem veszekedni hogy én magamhoz kötöm őt,mert azt mondtam hogy " kincsem,légyszives feküdj le majd elmész máskor. " ... de velem sose bulizott még. :(( sose hívott el,mert férfi társaság,nem érezném ott jól magam... és nincsenek közös barátaink se. nekem van 3-báttyám, velük néha összeülünk,na de én ott csak zavaró tényező vagyok,mert 20-évesen is csak a kishúg vagyok,aki előtt még azt se lehet kimondani hogy hül-ye,vagy bar.om... de szép szóval ezeket már neki nem lehet mondani mert ha mondom is,1hétig jó minden,utána leállás van,és ha még egyszer megemlítem jóhiszeműen hogy még egyszer sikerülhet,én vagyok lecseszve hogy nem hagyom élni. De ő szeret engem... még is mit tehetnék? nem tudok aludni,ezen gondolkodok. Segítség. :/ ő 23-éves,amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!