Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vezessem fel neki ezt a kérdést?
Figyelt kérdés
Annyi a lényeg hogy elég ritkán találkozik velem a barátom. Most majdnem két hétig nem fogunk talizni és hát eléggé kibuktam rajta. És hogy féltékennyé tegyem mondtam neki hogy de jó lesz újra talizni a régi barátaimmal plusz jön egy új fő is és alig várom hogy beszélgethessek vele.
Elszomorodott, de amúgy nem is vágyok más társaságra csak ő rá. Lehet hogy hülyeségnek tűnik amit csináltam de hiányzik, és az MSN nem pótolja őt. Még azt is mondtam hogy nekem emberekre van szükségem és személyes találkozásokra.
Hogy kérdezzem meg tőle hogy ő vágyik-e más társaságra?
2012. máj. 2. 10:13
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne tetézd a butaságod.
Kérj tőle bocsánatot és ennyi.
2/5 anonim válasza:
Butaságot csináltál. Miért bántod szegényt? Mennyi idős vagy? 16?
3/5 A kérdező kommentje:
Elég nehéz úgy hogy heti csak egyszer találkozhatunk, ráadásul ő az első aki igazán komoly. Ez előtt nem is volt kapcsolatom. Fogalmam sincs hogy hogy kell kezelni az ilyen dolgokat :(((
2012. máj. 2. 10:36
4/5 anonim válasza:
Nem kell neked még komoly kapcsolat, fogalmad sincs, hogy kezeld, mit csinálj. Lehetsz vagy 15, szerintem hanyagold, úgyse lesz így belőle hosszú távon semmi.
5/5 anonim válasza:
Miért nem tudtok találkozni gyakrabban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!