Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem rá a fiúmat hogy megcsókoljon?
Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat kérnék...:)2012. márc. 28. 18:49
1/12 anonim válasza:
smárold le Te :) utána tudni fogja. Ha nagyon félénk akkor nem fogod tudni rávezetni. Legyél bátran kezdeményező.
2/12 A kérdező kommentje:
És én hogyan kezdeményezzek??:P
2012. márc. 28. 18:51
3/12 Dávidmester13 válasza:
Teremtsd meg a megfelelő helyzetet amikor te a legszívesebben megcsókolnád őt ... és akkor :D ha további tanácsra van szüks. írj üzit :D
4/12 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül rámászni.
5/12 ShaD válasza:
Hát csak simán mikor beszéltek és éppen befejezted a mondandód,hajolj hozzá közel szép lassan és akkor ő is fog feléd. Ha ennyiből nem esik le neki akkor hajolj oda hozzá teljesen és adj neki egy lágy csókot az alsó ajkára:)
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :))
2012. ápr. 2. 19:17
7/12 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Történt azóta valami konkrét?
8/12 anonim válasza:
mond neki Kiss me...csak levágja:D
9/12 anonim válasza:
én szeretem ha egy fiú talpraesett és tudja h mikor mit kell tenni:D de ha neki nem esik le akkor szerintem mikor csönd van akkor nézz a szemébe meg ilyesmik, és abból ha van egy kis esze akkor rá fog jönni :D sok sikert;)
10/12 anonim válasza:
Hm nem feltétlenül félénk csak az ilyen ficsurok álltalában tiszteletben tartják hogy azonnal nem rohanhatnak le söt álltalában az ilyenek azok akik álltalában betartják a párkapcsolat szabályait.
Nem rohan elöre kivárja mig te is ezt szeretnéd.
Lehetséges hogy hiába ingerled akkor sem reagélja le ha hosszu idön keresztül nem hajlandó ezt kivitelezni akkor neked kell inditanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!