Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ôszinte vélemény nyílvánításra van szükségem. Mit tudnék még tenni? ( Hosszú! ) KÉRLEK SEGÍTSETEK!
A srác, akibe kilenc hónapja szerelmes vagyok, számomra érthetetlenül viselkedik. Van barátnôje, de rendszeresen flörtöl velem. Rosszul esik, hogy így viselkedik, miközben kapcsolatban van, és meg is mondanám neki, csak félek, hogy örökre elfelejt. Nagyon sértôdôs fajta. Biztosan tetszem neki, erre sok jelet adott:
- mindig odajött a színjátszós próbákon ( szerelmespárt alakítottunk egy Tamási Áron darabban ) és folyamatosan hozzámért. Pöckölgetett, csípkedett, megborzolta a hajam, ijesztgetett.
- Mindig érdeklôdôen kérdezôsködött, hogy mizújs velem.
- Hülye beceneveket találgatott ki nekem.
- A folyosón akkor is köszönt, amikor háttal voltam neki, és nem vettem észre. ( Egy suliba járunk. )
- Egyszer próba után elhívott beszélgetni ( azzal az ürüggyel, hogy a vonata csak 1 óra múlva megy, és unatkozna nélkülem )
- kölcsönadta az ingjét, amikor fáztam
- mindig rámír facebookon
- megírta, hogy szép vagyok, és csinos, meg hogy a szemeim az elsô pillanattól kezdve megfogták
- úgy köszönt el jópárszor ( szokásos puszi mellett) hogy megsimogatta a vállamat
- arról kérdezget folyamatosan, hogy mi van a fiúkkal
- kérdezte már azt is, voltam-e már szerelmes, hogy most szerelmes vagyok-e, és hogy kibe. Persze nem mondtam el semmit. Csak annyit, hogy voltam már szerelmes.
- Megkérdezte, hogy tetszem-e neki, mire én semleges választ adtam. Meg is sértôdött.
- puszilgat
- amikor kicsit beivott, már a derekamnál fogva átkarolt, csak úgy, semmi elôzmény nélkül, és a nyakamat simogatta
- párszor észrevettem, hogy néz. Amikor összenéztünk, elkapta a fejét.
Ezek mellett viszont van pár arra utaló dolog, hogy csak barátként kezel:
- folyton mesél a barátnôjérôl. Mármint csak megemlíti. Ilyenkor tudomásul veszem, persze nagyon rosszul esik, de nem mutatom ki. ( Mintha barátként mesélne az életérôl...)
A barátnôjével elég gyerekes a kapcsolatuk szerintem. Még egymás kezét sem fogják meg, amikor az utcán mennek! Úgy viselkednek egymással, mint két nagyon jó haver. Osztálytársak. A csaj 17, a fiú 18 éves. Én 15.
Múltkor összevesztünk. Megkérdezte, mi van a pasikkal. Erre azt mondtam hogy vannak. ( Végül is... szerelmes vagyok. Igen. És elég sok fiút pattintottam le MIATTA. )
Ô: húú, neked? sok? azta. te kis szexkazán.
( WTF???)
én: igen, itt állnak sorban a ház elôtt. ;)
Ô: megyek én is, de én puskával
én: mazohista azért nem vagyok, már ami a puskát illeti
( direkt voltam félreérthetô... nem akartam beégni. )
Ô:a fiúknak vinném. nem szeretek sorba állni
én: ja, nem tudtam, hogy te is sorban állsz
Ô: soron kívül fogadnál?:D
én: én azt hittem, foglalt vagy
Ô: az vagyok
én: én is. ( Ezt azért írtam, mert nem lehetett máshogy jól kijönni a helyzetbôl. Nem akartam hazudni, de értheti, ahogy akarja: foglalt vagyok, mert szeretem ôt...)
Ô: és ki a szerencsés? :))) (nem is tudtam)
én: nem tudtam, hogy érdekel
Ô: érdekel, de tényleg!! ki az? héló
én: nem hiszem, hogy ismernéd
Ô: mégis, a nevét tudni akarom!
én: és ha tudod a nevét, annak van jelentôsége? nem a sulinkba jár.
Ô:Sári
eltávolodtunk egymástól
én tök jó barátomnak tarotttalak sokáig
de mostanában tojsz a fejemre, imigyen én is ezt fogom tenni
én: én pont fordítva érzem ezt!
bár nem értem, ha letojnálak, most nem chatelnék veled
---------------------VÉGE------------------------
Erre ô megsértôdött, nem írt vissza. Nem is tojok a fejére! Csak mióta nincsenek próbák, elôadások, nem találkozunk személyesen. Elhívhatna beszélgetni! Mit ahogy azt egyszer meg is tette, csak végül nem mondta, hogy hol mikor a suli után. Ez az egész érvrendszer baromság!
Másnap a suliban megláttam, és azonnal elöntött a forróság. Rámosolyogtam, hogy lássa, én nem haragszom, és kétszer is rámpillantott, de utána beszélgetett tovább, nem nézett rám, mintha ott sem lennék. Iszonyatosan rosszul esett, jó sokat bôgtem is miatta. Akkor jött ki rajtam minden.
Mindez a történet szeptember óta tart. Tudom, hogy kell ôt kezelnem, mikor berág; úgy is jönni fog, és beszélgetni kezd. De most itt a nyár... El kellene felejtenem, ezt már az elsô pillanatkor, amikor megtudtam, hogy barátnôje van, tudom, de nem megy... Volt, hogy hirtelen nem foglalkozott velem, de aztán újra jött, és poénkodott velem. CSAK VELEM a lányok közül az egész színjátszóban.
Teljesen elvesztem. Végleg. Túl sokat szenvedek miatta... Mit tudnék még tenni?
16 éves koromban én is nagyon szerelmes voltam valakibe! a helyzet kb ilyen volt de én se mondhattam meg neki hogy mit érzek! nem volt barátnője de volt egy hatalmas ok amiért nem mondhattam el neki mit érzek! tudtam hogy egyszer még az enyém lesz! 1 év után ráuntam az egészre! túlságosan fájt! 1 év szenvedés következett! próbáltam elfelejteni! volt közben pasim stb... de vele mindvégig jóba voltam! az egyik legjobb barátomnak mondanám! teljesen megbízok benne! 2 hónapja szakítottam az utolsó barátommal! ő tudta! azt megint egyre többet voltunk együtt! és éreztem hogy nekem még mindig ő kell! egyik este kihívott! egyre közelebb kerültünk egymáshoz és végül megcsókoltam! visszacsókolt, majd elhúzta a fejét hogy ezt nem szabad (és mondta az indokot) erre én nem szóltam semmit ,vártam mi történik! kíváncsi voltam hogy mindezek ellenére túllesz -e azon hogy nem szabad és megcsókol-e magától várt egy kicsit majd megtette! majdnem csak 3 év után! azóta együtt vagyunk! túl sokat kellett várnom de előbb nem is jöhettünk volna össze!
aminek betudható ez :
1 bíztam benne hogy így lesz!
2 lehet nehéz volt sokszor de kitartottam a célom mellett
3 tudtam hogy akkor se alázna meg mások elött azzal hogy elmondaná nekik mit érzek , ha visszautasított volna!
nagyon fontos a kölcsönös bizalom! a legjobb ha csak akkor tárod fel valaki előtt ez érzéseid ha úgy érzed ez megvan!
sok sikert a továbbiakban! :)
Ha sértődős akkor szerintem hagyd a fenébe egy ilyen alapvető jellemhiba nálam alapból nem játszik! Sok gond is lehet egy ilyen tulajdonságból!
Te meg túl érzelgősködöd! Miért szomorkodsz az egészen?? Te tetszel neki, és lehet hogy már kiüresedett a kapcsolata.
Azért mesél a barátnőjéről mert azt akarja hogy tisztában legyél vele hogy van barátnője!
Szerintem a sértődősködés lehet hogy arról is árulkodik hogy te egy nagyon aranyos és izgató kis tinilány vagy mesés kis feszes fiatal testtel akiért édemes színjátszani, mert isteni élmény lehet téged megkapni. Szóval esélyes hogy a nyomulás mögött a szex a cél.
Úúúha! 15 vagy? 15 éves lányok közt is vannak már istenien kinéző kis cicák! :D
" jó sokat bôgtem is miatta."
Aranyos és egyben nagyon kis kezdetleges is. Az élet majd kipofozza belőled! :)
A sok nyavajgásod és hangulati ingadozásod azt mutatja hogy olyan problémával szemvedsz amely a legtöbb embertől távol áll.
A helyzet igazán furcsa és te a srác áldozata vagy, illetve a saját lényedé. A csávó nem lehet valami értékes pasi alapanyag de az ő kezdetleges kis béna világa is totális fölénnyel bír a tieddel szemben és esélyed sem lehet védekezni.
A beszélgetésetek kissé felszínes és kis esetlen szóhányogatás, de a fiatal tinipuncihoz ezen keresztül vezet az út. :)
A legjobb az lenne ha találnál egy értelmesebb érettebb idősebb fiút magadnak, aki megóvna ezektől a rágódásoktól, amíg felnősz! Merthogy nagyon kis gyerekes éned van ami szép aranyos és jó, de nem fiúzásra való!
Legszívesebben elkapnálak és mutatnék neked pár bizsergető érintést, és egyebet amivel még meg tudsz barátkozni. Talán akkor jóval komolyabban szemlélnéd a világot és felnőttesebbé válna az értékrended, valamint a bizalmad is helyreállna és annyira el lennél vele foglalva hogy nem gondolnál jó darabig arra a gyerekre! :D
24F
Ja és ne teperj utána mert tudni fogja hogy a markában vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!