Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Lányok! Párkapcsolatból el hódítás? Hogy is van
ez?
1/10 A kérdező kommentje:
Ez azért kényelmetlen mert nem nagyon bírt engem régebben, ő "kissé" konzervatívabb nálam, de nem tehetek róla nagyon tetszik. Az egészt ilyen jelzésekből , pillantásokból vettem le - nem, nem tévesen - ,hogy lenne nála esélyem de mint írtam konzervatív és gondolom hűséges is. Tetszem neki ez biztos bár azt nem tudom mennyire és azt sem igazán tudom érdemes e próbálkoznom. Szerintetek? ( a pali majdnem kétszer annyi idős mint ő , én meg vele egy korú vagyok, talán ez a fiatalosság előny vagy nemtom) Esetleg ha kettesben vagyunk vagy ilyesmi érdemes kicsit komolyabban közölni a szándékaimat?
"macsó vagyok , jól nézek ki edzett a testem " és hol marad a belső tulajdonság az erkölcs , ásd el magad!!! ja mellesleg ha elhódítod a csajt akkor számolj azzal hogy előbb utóbb te is sorra kerülsz barátom
2012. jún. 9. 17:45
Hát ha csak úgy kilép egy kapcsolatból, mert "van jobb" (ezesetben te) akkor valóban számolj vele, hogy egyszer téged is otthagy másért, mert mindenkinél "van jobb".
2012. jún. 9. 17:55
4/10 A kérdező kommentje:
Jó esetleg most írtam volna cifrábbat is , kicsit felhúztam magam már ,hogy az emberek legtöbbje ilyen fikázó nyomorék. Ásd el magad te! vagy majd én segítek. Nem értem miért kellene ilyeneket írni , amikor az alap szitu amit leírtam teljesen érthető. Meg nem mindegy most az neked? Meg milyen erkölcsi értékeket írjak? akkor meg én lennék a nagyképű.
Persze itt meg a fele beszólogató olyan akinek még sosem volt semmilyen párkapcsolata. És egy szóval sem írtam ,hogy csak úgy kilépne egy párkapcsolatból, mivel írtam hogy kissé konzervatív. Normális választ valaki esetleg?
igen itt egy normális válasz neked : keress magadnak valakit aki egyedül álló lehetöleg mert elöbb utobb téged is ott hagy majd egy másik pasiért
2012. jún. 9. 18:13
Ilyen hamr felbosszantod magad? Akkor mégsem vagy tökéletes.
Amúgy ha tudod, akkor hódítsd el. Én mindig is ezt vallottam. Ha jön a csaj, akkor ott gondok voltak a kapcsoalttal (kivéve, ha érzelem szegény a csaj).
2012. jún. 9. 18:16
7/10 A kérdező kommentje:
Igen utolsó le is írtam ,hogy ha sikerül mégis akkor ott alapból nem stimmelt valami. Csak most valami tanács félét várnék ,hogy egy ilyen konzervatívabb koravén(gondolkodásilag) csajt hogyan lehetne szerintetek elhódítani?
Szerintem,hagyd békén azt a lányt.Gusztustalan belemászni egy kapcsolatba.
2012. jún. 9. 20:23
9/10 anonim válasza:
Szia!
Azt írod nem vagytok nagyon beszélőviszonyban, akkor honnan tudod, hogy 3 éve van valakije? Szerintem néha kellene frissíteni az információdat, lehet már rég nincsenek is együtt.Ha meg igen és a mostani párját szereti, akkor téged úgyis elküldene.
2012. jún. 9. 21:05
10/10 A kérdező kommentje:
Együtt vannak, ez biztos.
Kapcsolódó kérdések: