Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam vissza a barátnőmet?! ötletek? Aztmondta legyek "kreatív"
aztmondta találjak ki valami kreatív dolgot, hódítsam emg újra, őt, ha vissza aakrom kapni...
nemtudom abszolut mit csináljak..:/
kisvárosban laknak, szórakozási lehetőság nincs, virágot, stb bonbon iylenek, plüssmaci...most kapott rengeteget mert középiskolás ballagása volt nemrég.
mégis mit tudnék kitalálni?!
saját kézzel készített ajándék...de mégis micsoda?!..:/ nemtudom...semmi ötletem sincs...kratív?! hogy, ha tényleg semmi sincs a környéken?! :(
(eljönni meg nemakar sehova)
Hívd el túrázni a Mátrába, legyen szállás.
Tervezz meg egy utat, sütögessetek és a szabadban rád bízom mi történik. Öld meg.
Szerintem,leakar rázni,csak nem akar bunkó lenni. Mert ha nem akar elmenni sehova nem szeret már,nem érdeklődik irántad. De ez csak az én véleményem,úgyhogy néhány tipp
-Ha jóba vagy a szüleivel,akkor beszéljétek meg hogy felhívnak téged amikor elmegy otthonról,és ekkor elmész,tele szórod a szobáját virágokkal,elkészíted a kedvenc kajáját,írsz neki egy zenét,és ezzel várod otthon.
Ha ez nem válik fel,inkább ne próbálkozz ,távolodj el egy picit tőle,tedd féltékenyé ,ha érdeklődik még írántad,akkor jelezni fogja hogy féltékeny....
igen, mert nincs 5 lettem
és tudom ,hogy nem vagyok kreatív, ergo segítséget kérek...-_-
nemtudommit akar...eddig az az állsápont volt, hogy nem akar többet látni...:/
most talán találkozni szeretne velem..:/ nemtudom..:/
az a baj, hogy mostanában mindig otthon van, sehova sem megy..:/ nemtudom tényleg..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!