Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjak rá egy csajra facebookon?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 4 éve nem találkoztunk, de akkor viszont nagyon jó barátok voltunk. Azóta keveset beszélünk, viszont az utóbbi időben nagyon bejön és fel kéne szednem :D
Csak nem tudom hogy kezdjek hozzá a beszélgetéshez, mer utána sztem vinné a szót ő :)
Valami ötlet?
2012. jún. 9. 17:14
1/5 anonim válasza:
"Szia, hogy vagy mostanában? Régen beszéltünk :)"
2/5 anonim válasza:
szerintem írd neki h "szia". arra biztos válaszol majd. Úgyis azt írtad hogy "vinné a szót ő"...
3/5 anonim válasza:
Írd, hogy "Szia, mi a helyzet veled? Már rég beszéltünk, és most, hogy nézegettem a képeid, gondoltam, rád írok, hogy hogy vagy :)"
4/5 anonim válasza:
írd hogy szia mizu ? jajj nem ide akartam na mindegy ha már így esett mizu ?? :D
5/5 anonim válasza:
ez a "nem ide akartam" elég átlátszó duma, de lehet, hogy bejön;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!