Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csinaljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csinaljak? Adjam fel?

Figyelt kérdés
Tetszik egy srac az osztalyombol (padtarsak vagyunk).Iden ballagunk. Megtudtam hogy egy masik csaj a sulibol kedveli..Es a fiu megmondta hogy kedveli februarban..a csaj is..de nem jottek ossze..Nekem tobb jel is arra utalt hogy kedvel..ha el lehetett ulni megkert hogy en uljek el, maradjak a helyemen emg ilyenek. DE beszeltem a masik csajjal az este es kiderult hogy o meg mindig kedveli es a banketten ossze akar jonni vele.szerintetek adjam fel.?? Van mar ertelme az egesznek.?

2012. jún. 9. 14:14
 1/5 A kérdező kommentje:

*ha el lehetett ulni, megkert hogy ne menjek el, maradjak a helyemen... stb

14l

2012. jún. 9. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne add fel inkább hivd el valahová buliba vagy sétálni vagy akárhová legalább probáld meg mielött elballagtok még ha nem jön össze akkor is megéri meg probálni
2012. jún. 9. 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem ne add fel..probalkozz jobban a kozelebe ferkozni es ne engedd a masik csajt tulsagosan a kozelebe...hidd el jobban eszre vesz teged akkor :D
2012. jún. 9. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha látod rajta hogy téged jobbnak tart, ne add fel. :)
2012. jún. 9. 14:46
 5/5 anonim ***** válasza:
szeintem ne add fel!! beszélj vele többet, mint a másik csaj
2012. jún. 9. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!