Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, én is adjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, én is adjam neki vissza?

Figyelt kérdés

Nah szal:

Van az exem, és mostanában elég sokat beszélgetünk(beszélgettünk) és be is vallotta, h még mindig szeret <3, de egy hete összevesztünk, mert az uncsija beleült az ölébe, engemet meg lesmároltak, de én nem akartam, csak véletlen volt, és azóta az uncsijával van és olyan mintha féltékennyé akarna tenni, de soha nem néz rám....:S:(

Én is csapjak neki vissza??? vagy mit tegyek???

2010. máj. 7. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

Jól értem hogy az unokatesójával jár az exed??? Romariadó!!

Véletlen smároltak le...aham... velem is meg szokott esni amikor csak ugy sétálgatok az utcán...van ilyen.

2010. máj. 7. 19:59
 2/5 A kérdező kommentje:
nem jár az unuka tesójával, csak az ölébe ült, am nem vagyok roma:D XD
2010. máj. 7. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:
hogy is lehet valakit VÉLETLEN lesmárolni???
2010. máj. 7. 20:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
őhm. az unokatesójával akar féltékennyé tenni? vagy mivan?D: ez komoly?:D uramisten..xD -.- egyébként meg ha az ex-ed,akkor ki nem szarja le. és ha meg "lesmároltak téged" -akaratod ellenére persze, ami nem értem h lehet, de mindegy- de ha nem akartad, h megtudja, akkor minek mondtad el neki? vagy honnan tudta meg? és mégis minek magyarázkodsz, ha már nem vagytok együtt? egyébként a véleményem az, hogyha ő féltékennyé akar tenni az unokatesójával, te meg még magyarázkodsz és vissza is akarsz vágni, akkor mindeketten reménytelenül szerencsétlenek vagytok.-.-
2010. máj. 7. 20:19
 5/5 A kérdező kommentje:
az úgy volt, hogy nem akartam azt a hapsit megcsókolni, de már egybe volt a szánk mikor észrevettem...:S,és nagyon köcsög az a fiú és mindenkinek elmondta(dicsekedett) az ex-em meg lehet, h nem féltékennyé akar tenni vele..., csak ezt én látom így, mert a b nőim is azt mondják, h csak képzelődök....:S, de ezt én nem tudom....
2010. máj. 9. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!