Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam vissza neki?
Ne add vissza neki, örülj, hogy megszabadultál tőle! Édesnek tűnik a bosszú, de csak az elején. Később rájössz, hogy semmi értelme, és okosabb vagy, ha inkább keresel magadnak mást.
Én mikor rájöttem mekkora görény, azon nyomban fel akartam keresni, hogy lealázzam, megpofozzam. Utána szépen lenyugodtam, és elfelejtettem. Most már csak röhögök rajta, milyen szánalmas ember. Jobbat érdemlek, és abból amit leírtál az következik, hogy te is :) Sok szerencsét!
köszönöm ezt sokan mondták hogy jobbat érdemlek :)
többi véleményre is kíváncsi vok! mi esik rosszul ilyen helyzetben a fiúknak??
Szija.Szerintem se foglalkozz vele,jól írta valaki,hogy édesnek tűnhet az elején a bosszú..Meg az is lehet,hogy vmi visszafele sül el.:S
Szal keress inkább mást,és ne gondolj erre a fiúra..ha kihasznált,kihasznált..ez van sajnos.
Remélem találsz mást.:)
L.15
Én is voltam hasonló cipőben, az exem eljegyzésünk
után bukott le a csajával, szakítottunk.
Én a zsúfolt buszpályaudvaron vágtam pofán a ribi szeme előtt és rohadt jól esett.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!