Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam vissza neki?

Figyelt kérdés
van egy barátom,aki úgy érzem,hogy csak kihasznált!! vissza akarom neki adni azt amit velem tett,de hogyan csináljam? egy kicsit essen neki rosszul. Abba biztos vagyok,hogy még kötődik hozzám! de hogyan csináljam?? hogy bolondítsam jobban magamba?? vagy hogy bántsam meg?? fiúk, a ti véleményetek is érdekel!!!
2010. aug. 6. 18:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
vegyél neki egy SP cd-t.
2010. aug. 6. 18:10
 2/19 A kérdező kommentje:
ja,azt kihagytam,hogy együtt voltunk pár hónapot és utána egyik napról a másikra nem keresett, hazudozott össze-vissza hogy szeret! én hülye meg hittem neki és másra meg rá sem néztem :(
2010. aug. 6. 18:10
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne add vissza neki, örülj, hogy megszabadultál tőle! Édesnek tűnik a bosszú, de csak az elején. Később rájössz, hogy semmi értelme, és okosabb vagy, ha inkább keresel magadnak mást.

Én mikor rájöttem mekkora görény, azon nyomban fel akartam keresni, hogy lealázzam, megpofozzam. Utána szépen lenyugodtam, és elfelejtettem. Most már csak röhögök rajta, milyen szánalmas ember. Jobbat érdemlek, és abból amit leírtál az következik, hogy te is :) Sok szerencsét!

2010. aug. 6. 18:18
 4/19 anonim ***** válasza:
Hát egy biztos: ez szenétség volt tőle! ÉS nem rédemel meg Téged. Talán beszélgess el vele erről, vagy égesd le a haverjai előtt, ez elég kellemetlen, és ha nagy arca van akkor ez jobban fáj neki...
2010. aug. 6. 18:18
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el az jobban fáj neki, ha látja, hogy k*rvára nem érdekel téged a dolog...
2010. aug. 6. 18:20
 6/19 A kérdező kommentje:

köszönöm ezt sokan mondták hogy jobbat érdemlek :)

többi véleményre is kíváncsi vok! mi esik rosszul ilyen helyzetben a fiúknak??

2010. aug. 6. 18:32
 7/19 anonim válasza:
Ja , igaza van az elsőnek vegyél neki egy SP cd-t!
2010. aug. 8. 13:47
 8/19 anonim ***** válasza:

Szija.Szerintem se foglalkozz vele,jól írta valaki,hogy édesnek tűnhet az elején a bosszú..Meg az is lehet,hogy vmi visszafele sül el.:S

Szal keress inkább mást,és ne gondolj erre a fiúra..ha kihasznált,kihasznált..ez van sajnos.

Remélem találsz mást.:)

L.15

2010. aug. 8. 14:38
 9/19 Lóbébi ***** válasza:
A haverjai előtt mond meg neki hogy nem is volt jó az ágyban.Erre tuti hogy bekattan!
2010. aug. 8. 14:54
 10/19 anonim ***** válasza:

Én is voltam hasonló cipőben, az exem eljegyzésünk

után bukott le a csajával, szakítottunk.

Én a zsúfolt buszpályaudvaron vágtam pofán a ribi szeme előtt és rohadt jól esett.

26/L

2010. aug. 8. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!