Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam vissza neki?

Figyelt kérdés
van egy barátom,aki úgy érzem,hogy csak kihasznált!! vissza akarom neki adni azt amit velem tett,de hogyan csináljam? egy kicsit essen neki rosszul. Abba biztos vagyok,hogy még kötődik hozzám! de hogyan csináljam?? hogy bolondítsam jobban magamba?? vagy hogy bántsam meg?? fiúk, a ti véleményetek is érdekel!!!
2010. aug. 6. 18:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szia

Igazuk van h ne csinálj butaságot h ne állj bosszút,(okosabb tényleg,mert lesülyedsz az ő szintjére) de ha mégsem akarod megfogadni az emberkék tanácsát, Pár édes kis ötlet:) Nem tom lefeküdtetek e egyáltalán, de nagyon kínos tud lenni ha felhúzod mondjuk náluk kikötöd az ágyhoz rávágsz a hasára egy 10-es (-"ennyit érsz "-szöveggel XD) és otthagyod.Majd az anyja megtalálja reggel:D, Avagy alap h elterjeszted h kicsi a farka nem jó az ágyban.. Fájó pont ez egy hapsinak.Egyébként az Sp cd is Nagy ötlet:XD Vagy orra előtt kavarsz egy nagyon jó pasival(ha már írtad h kötődik hozzád) .Vagy disznóban pl. (legyen pia a kezedben) táncolj vele , amikor meg akar csókolni közel hajolsz és az mondod :-Azt hitted mi? és pofán öntöd a tömeg előtt ,vagy lejjebb ami még viccesebb^^ És vidáman integetve elsétálsz:) De egyébként ne csináld^^ De a gondolattal játssz el hátha attól jobb lesz:D

Kitartás szia^^

2010. aug. 8. 16:09
 12/19 anonim ***** válasza:

26/L és az előttem író,jót írtak.:D

Csak akkor tedd meg szerintem,ha nagyon rászolgált!Amúgy,tényleg ne süllyedj le a szintjére.xD

2010. aug. 8. 16:36
 13/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat, de szerintem félreértettetek, mert én nem bosszút akarok állni :) hanem,hogy essen neki rosszul az,hogy velem mit csinált!! pl. mégjobban magamba bolondítom,és aztán én is megcsalom mint ahogy ő csinálta velem...vagy ilyesmik!! így már okés?? na most írjatok erre!!! köszcsi:)
2010. aug. 9. 09:04
 14/19 anonim válasza:
kati te vagy az?
2010. aug. 11. 12:59
 15/19 Lóbébi ***** válasza:
Ez a kérdés kipurcant asszem.
2010. aug. 12. 11:15
 16/19 anonim válasza:
Küldd fel ide: ----> [link]
2010. aug. 12. 12:02
 17/19 anonim ***** válasza:

Egy egyszerű beégetés, mikor látod, hogy egy lánnyal kavar odamész hozzá és odasúgod neki, de úgy hogy a lány is hallja "Mostmár tudom miért dobtál, elkaptam tőled szifiliszt, és remélem kigyógyultál belőle, amúgy eltünt már a herédről az a gennyező izé?"

vagy valami hasonló, ha meg utána magyarázatott követel egyszerűen nézz keresztűl rajta :)

2010. dec. 9. 11:47
 18/19 anonim válasza:
Először nem árt megbizonyosodnod arról, hogy tényleg kihasznál. Egyébként nagyon az ilyen kölcsön kenyér visszajárós dolgoknak nem nagyon vagyok híve, ha tényleg kihasznál, hagyd ott.
2011. júl. 15. 18:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Szögezd a heréjét az ágyhoz valamelyik reggel...
2011. júl. 27. 05:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!