Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak, mi kell nektek?
Nekem ehhez nem kell semmi különös dolog, csak hogy szeressem, és ő is engem.. Kétszer voltam szerelmes életemben, és mindkétszer kitartottam volna az adott nő mellett a végig.. És én voltam az, akit otthagytak/megcsaltak/átb*sztak.. szóval megkérdezhetném én is: mi kell ahhoz a nőknek, hogy kitartsanak egy férfi mellett??
30/F
"Nekem az kell, hogy szeressük egymást és egyenrangú társként kezeljen. Ha ez a kettő meg van, akkor már bármilyen problémát meg tudunk beszélni, és oldani"
Igen, én is ezt hittem.. :D Nem akarlak persze elkeseríteni, de van olyan, hogy hiába teszed ki a lelked is a másikért, hiába próbálsz meg mindent, az a másik mégsem értékeli semmire. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom..
Fontos, hogy a teljesen nyílt, őszinte kommunikáció végig sértetlen maradjon, ne alakuljanak ki tabutémák, mert azok hosszú távon megmérgezik a kapcsolatot. Szintén nagyon fontos, hogy a vágy megmaradjon. Ha a nő elveszíti az érdekességét, titokzatosságát, elhal a vágy, így elhal a szerelem, vége a kapcsolatnak. Fontos, hogy a szexuális igények kiegyenlítettek legyenek, egyik fél se akarjon se több, se kevesebb szexet, mint amennyit a kapcsolat ad. Hosszú távon az is tönkre képes tenni egy kapcsolatot. Fontos arra figyelni, hogy a felek egymás legjobb barátjai legyenek és maradjanak is végig. Ne legyen olyan ember, akihez közelebb áll valamelyik fél érzelmileg, mint a párjához. Fontos, hogy ha szórakozásról van szó, ne legyenek komolyabb ellentétek - ne legyen túlságosan otthonülő vagy kicsapongó egyik fél sem. Legyen fontosabb, vagy legalább ugyanolyan fontos a másik fél boldogulása, mint a sajáté. És persze a legfontosabb a kölcsönös szeretet, tisztelet, megbecsülés. Ha ez nincs vagy elmúlik, előbb-utóbb vége lesz a kapcsolatnak.
Ezek mellett számomra még alapfeltétel az a megfoghatatlan "lehet, hogy ő a nagy ő" érzés. Lehet, hogy ez csak nekem kitétel, de ha ez nincs meg, eleve halva született a dolog. Volt olyan nő, akivel mindaz, amit fent írtam, meglehetett volna, de nem volt ott az az érzés. Nem is lett belőle semmi komolyabb.
Egy társ, akit szeretek, aki szeret, aki a szerelmem, aki a legjobb barátom és az idióta haverom is egyben, de ugyanakkor megtestesíti a jövöbeli felelösségteljes és gondoskodó anyát is.
Korrekt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!