Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak, mi kell nektek?
Figyelt kérdés
Sok olyan esetet hallani, hogy a párok szétmennek, házasságok felbomlanak manapság és ez aggasztó. Nőként ez rémít, hiszen nem arra játszom, hogy 10-20 év után egyszer csak magamra maradjak egy vagy több gyerekkel. Mi kell ahhoz, hogy végig kitartsatok egy nő mellett? Milyen nő mellett tartanátok ki?2012. jún. 6. 21:18
11/27 Johnny B. Goode válasza:
21:20 tökéletesen leírta :)
12/27 anonim válasza:
Nem mindenki sörözik és ráadásul biztos, hogy nem attól lesz tartós a házasság! Hogy kinek mi kell az mindenkinél más. Én utálom az alkoholt tehát a sör eleve kilőve. A másik meg nem a főzés, takarítás miatt kell nő. Elég primitív egy jellem aki igen. A férfi legyen férfi és nem egy disznó.
13/27 A kérdező kommentje:
ma 21:35
Eddig a te válaszod számomra a legbiztatóbb :)
2012. jún. 6. 21:37
15/27 anonim válasza:
Változatosság, ne csak körülötted forogjon a világ. Ha azt mondja valamire,hogy nem ne ess depresszióba esetleg sírj/rinyálj. Találd meg az egyensúlyt a házisárkány és a szolganő között. Ne félj véleményt nyílvánítani.
16/27 Johnny B. Goode válasza:
Nahát, még nem itattam disznót sörrel, de majd kipróbálom egyszer...
17/27 anonim válasza:
De pontosan a legőszíntébben írtam. Te neked meglehet a sör jön be vagy a takarítónő, de nekem nem ez kell. Ám a nő is legyen nő és ne egy tehén:P
18/27 anonim válasza:
ha jól értelmezem a kérdést akkor úgy gondolod,hogy minden kapcsolatnak/házasságnak a férfiak miatt lesz vége.így gondolod?
19/27 Johnny B. Goode válasza:
Hát, nem takarítónő, de azért vezesse a háztartást.
A sört meg én sem szeretem.
20/27 A kérdező kommentje:
Már leírtam kicsit előrébb, hogy nem gondolom, hogy mindenért a férfiak a hibásak.
2012. jún. 6. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!