Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon fekete férfiak/fiúk?
Pár hónapja szakított velem a barátom, akit nagyon szerettem (3 évig voltunk együtt), és szeretném elfelejteni, de az a baj hogy rajta kívül csak a feketék tetszenek...Már kiskorom óta imádom a hip hop-ot, szerintem ezért is érdekelnek ennyire. Arra lennék kíváncsi, hogy Magyarországon, hol van lehetőség erre? Például egy szórakozóhelyre gondoltam, ahol sok néger ember van. Gusztustalan, trágár hozzászólásoktól kíméljetek!
Köszi előre is a válaszokat:)
régen a zp ben rázták magukat a csajok nekik de azt ugye bezárták.
azért ezt jobb átgondolni.láttál már te négert élőben?nyilván igen.beszéltél már velük ismersz közülök néhányat?? vagy csak jól nyomják a hip-hop-ot,meg a filmekben láttál néger rendőrfőnököt bírónőt(ami hát irrealisztikus valamelyest)?és ennyi a tudomány? szóval még mielőtt túlságosan belelovallod magad légy tisztában azzal hogy kikre buksz! ja és vigyázz az itallal mert úgy jársz mint 2(?)hónapja az a két 17éves amelyikből az egyik már nem él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!