Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem jobbá a kapcsolatunkat?
A barátommal több mint másfél éve vagyunk együtt. Nagyrészt jól megvagyunk, de az utóbbi időben mintha megváltoztak volna az érzései. Korábban nagyon romantikus volt, szerelmes sms-ek, vacsik, meglepik... de az utóbbi időben ezek nincsenek. Ami még magában nem is lenne baj, de úgy érzem, nem is akar egyáltalán energiát fektetni a kapcsolatunkba. Hetente 2 napot jó ha találkozunk, mivel távkapcsolatban élünk, és nagyon szeretném, ha ezeket az órákat egymásra figyelve töltenénk el. De hiába próbálok vele beszélgetni, 1-2 szóval elintéz, csak nézi a TV-t, sokszor még azt sem, mert elalszik egyből. Tudom hogy fáradt, mert sokat dolgozik, de mindez rám is igaz, mégis próbálok rá figyelni. Ha megkérdezem, miért nem mozdulunk ki soha sehova, azt mondja, nincs rá pénze meg amúgy is fáradt, amit azért nem fogadok el, mert ha a haverok hívják, egyből összekapja magát és mindjárt van is pénz egypár sörre.
Szeretem őt, és tudom, hogy ő is szeret, de aggaszt, mi lesz velünk így... Főleg, hogy még ezen a nyáron hozzá is költözöm. Nem akarom nyaggatni, finoman szeretném rávezetni, hogy ez így nekem nem jó, vagy tenni valamit, hogy újra megpróbáljon a kedvemben járni és figyelni rám, ahogy régen.
Mit tehetnék?
Hát ez nem hangzik túl jól. Ha a srác nem érti meg, hogy egy kapcsolatot folyamatosan éltetni kell, akkor sejteni lehet, hogy annak mi lesz a vége.
Próbáld megbeszélni vele, hogy rendszeresen hetente együtt kell töltenetek minőségi időt egymással, különben az egésznek lőttek. Még ha az csak egy vasárnap délután is. Ha nem hajlandó megérteni, akkor hagyd ott. A gyerekeiddel is így fog bánni.
"finoman szeretném rávezetni" - egy férfi nem ért ezekből a finomságokból. Kerek perec, és egyenesen kell neki megmondanod, hogy számodra mi nem jó ebben a kapcsolatban, és miben szeretnél változást!
Ez nem nyaggatás, ezek a Te igényeid. Attól, hogy kerülőúton közlöd - amiből sok férfi nem ért! - még ugyanúgy ott vannak.
Ha a párod nem akar változtatni, akkor pedig döntsd el, hogy fiatalon van-e szükséged egy monoton kapcsolatra, olyan emberrel, aki nem hajlandó tenni érte, és frissíteni rajta.
Ha ő nem akar a kapcsolaton dolgozni, szerintem nincs is értelme oda költözni hozzá, akkor nem jobb lesz az egész, hanem csak rosszabb.
Azt is gondold át, hogy ha ő semmit nem hajlandó értetek tenni, akkor van - e értelme fecsérelni erre az időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!