Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan tegyem jobbá a kapcsolatunkat?
Barátnőmmel 8 hónapja vagyok együtt. Mindketten suliba járunk. Hétvégente szoktunk csak találkozni. Mióta elkezdődött a suli majdnem minden nap vitázunk valamin. Élőbe mindig jól megvagyunk csak 3x volt még úgy vitánk, de mindig kibékültünk. Arra gondoltam hogy sokat beszélünk msn-en és nem kéne ott is sülve főve együttlenni ezért javasoltam neki hogy naponta 1 órát beszéljünk csak este, hogy ne legyen idő vitázni. Pár nap után azt mondta neki ez így nem jó mert olyan mintha engem ő nem érdekelne. Még azt is mondta hogy unja a kapcsolatot nem pedig engem. Már unja azt hogy se jobbra se balra,mindig csak toporgás. Hideg vagyok vele (pedig én minden nap érdeklődök róla, becézgetem, kifejezem mennyire szeretem és hogy hiányzik,ha megpróbál vitázni semleges hangnemmel válaszolok vagy terelem a témát).
Már lassan 3 hete nem is szeretkeztünk. Azt mondta újra kell építeni a bizalmát. Ez viszont úgy nagyon nehéz hogy minden apróság miatt belém köt majd duzzogva elköszön. Érettségi előtt áll de azt mondta nem emiatt ingerlékeny.
Néha mikor magam maradok kiborít ez az egész. Azt mondja szeret de akkor nem értem miért köt belém sokszor. Ha viszont én mondom hogy szeret azt mondja nem hiszi el. Egyikünk se akar szakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!