Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem biztosabbá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem biztosabbá a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
Párommal 2,5 hónapja vagyunk együtt, az első fele a kapcsolatnak szép és jó volt, sétáltunk, sokat találkoztunk, telefonálgattunk-ahogy ez lenni szokott. Az utóbbi időben viszont itthoni (anyummal) való rendszeres viták, a suli és a sok munka kifárasztott és egy kicsit hisztis lettem, rosszkedélyű-egyszóval nem ugyanaz, akit megismert novemberben...és újabban ha nem találkozunk 4-5 napig, akkor se hív, se smst nem küld, még valentin napkor sem, vidéken volt, nagyszülőknél... viszont tudom, hogy szeret, mert ha együtt vagyunk, az nagyon jó, csak én rontom el az örökös rosszkedvemmel, amit rajta vezetek le néha, és nem tudom, vajon ezért teszi-e ezt? Hogyan tudnék javítani az állapoton,hogy újra a régi jókedvű lány legyek; és kimutassa, ha hiányzom neki?
2009. febr. 17. 09:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne foglalkozz a problémáiddal mikor fele vagy. Elvégre azért mész hozzá hogy együtt legyetek. Meg tényleg nem jó hogy rajta vezeted le a feszültséget...

Valahogy ne kéne nyugodnod mielőtt mész hozzá és minden jó lesz :P

2009. febr. 17. 10:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Reszben nalunk is ez a problema[apropo en vagyok a fiu],4 honapig[ok 3 es fel] semmi veszekedes,minden oly jo,csak az a baj h feltekenykedek sokat,pedig igazan lehet nincs is mire,de a szerelem mindent megold.Ez ugy van h alkohol nekul is jol erezheted magad egy bulin.Mikor vele vagyok meg kell tanuljak bizni[jo ezt nem csak mikor vele vagyok] es elfelejteni a gondokat,es nefelj van ugy h egy kicsit szabadulni akar,lehet neki is van valami amirol senkinek se akar besz.[elmulik magatol,ha meg nem,ugyis elmondja,ha egymase vagytok].Igaza van az elso valaszolonak...ha ezeken valtoztatsz minden ok lessz :D
2009. febr. 17. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!