Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem megint jóvá a kapcsolatunkat? /fiú/
Hát vagy túlteszed magad a többieken, és teljesen kizárod a környezeteteket, vagy nem tudom mennyire van rá lehetőség, de kereshetnétek egy félreesőbb helyet, ahol kevesebben vannak, vagy legalább kevesebb az ismerős.
Tudom h nehéz, de sztem neked kellene egy kicsit elengedned magad, és nem szégyellni az iskolában sem megölelni sem megcsókolni azt akit szeretsz.
Hát bocsi hogy ezt mondom, de a barátnődnek igaza van!Én megértem,hogy nem akarod megölelni szünetbe,de mért nem?Lehet h cikinek találod a suliba a többi diák elött,de egy lánynak szüksége van arra,hogy éreztesd vele hogy ő mindennél fontosabb számodra és hogy lássa mennyire szereted.És mi az hogy nem szervezhettek meg találkozót??Szerintem ha egy suliba jártok akkor órák után 1-2 órát együtt lehetnétek aztán mennétek haza,vagy ha elöbb haza szeretnétek menni akkor hazaértek,tanultok és találkoztok.Mindent meglehet oldani ha tényleg szeretsz valakit.
Ezt már csak úgy teheted jóvá,ha beszélsz a barátnőddel és elmondod neki,hogy mennyire szereted és megígéred neki,hogy ezentúl minden másképp lesz!Pl. Töbet fogtok találkozni,szünetekbe bemész hozzá az osztályába vagy megkeresed és ölelgeted meg csókolgatod(ha ezt nem teszed meg érte akkor nem szereted igazán és ne csodálkozz azon h elhagy)!!!
Utolsó előttinek: Én sem szeretem ha sok ember előtt összevissza ölelgetnek meg csókolgatnak.. Suliban pedig nem is nézik jó szemmel a tanárok ha összevissza smárolnak.
Szóval megértem h feszengsz :) De ezt le kell győznöd magadban,mert elveszítheted a barátnődet.Keressetek olyan helyet,ahol nincsenek sokan :)
Suli után sem tudtok találkozni?Próbáljatok minél többet együtt lenni,és magyarázd el neki h mit érzel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!