Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá lehet venni/vezetni arra a barátomat, h. legyen romantikusabb?
Figyelt kérdés
Oké, tudom, vki vagy az, vagy nem az. Olyan jó lenne pl. rózsát kapni tőle. Vagy az is jó lenne, ha mondjuk nála vagyok, akkor gyújtsunk meg pár gyertyát. Oké, tudom, gyertyás dolgot javasolhatom neki én is, de úgy gondoltam, h. vkinek biztos magától is eszébe jut. Szoktam tőle csokit kapni, aminek én nagyon örülök, de egy szál vörös rózsának is úgy örülnék. De ezt azért mégsem akarom neki így megmondani konkrétan. Nem vagyok egy pénzéhes csaj, tehát nem akarom, h. az egész fizetését rám költse, nem akarok drága étterembe vacsorát enni, meg ilyen puccos helyekre menni. Csak egy szál vörös rózsa az álmom. :) Olyan nagy kérés ez? (Kb. 3 hónapja vagyunk együtt.)2012. máj. 29. 09:41
2/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy ha elmondod neki, akkor utána valamilyen szinten "kényszerből" fogja megtenni. Neked sem lesz ugyanolyan jó érzés, mert tudod, hogy te "kérted" tőle. Említsd meg inkább valamelyik haverjának, barátjának, hogy milyen jól esne tőle, úgyis visszamondják neki.
3/4 anonim válasza:
Nem tudom hány évesek vagytok, belefér-e, de rendezz egy gyertyás esti romantikus randevút, és mondd el neki, mennyire szereted az ilyet, áradozz róla hosszan, hátha veszi a lapot és legközelebb már ő gyújtja meg a gyertyákat... sajnos a pasiknak sokszor meg kell mutatni, mire vágyik egy nő, mert maguktól nem találják ki, máshogy jár az agyuk.
4/4 anonim válasza:
A csoki is gesztus már. Lehet nem ismeri a virágokat annyira, nem tudja melyiket vegye meg, nem tudja melyiket szereted. Szerintem ha nem kapsz tőle, akkor se búslakodj, úgyis hamar elhervadnak a virágok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!