Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit tennétek ha erőszakoskodott veletek a párotok de már nagyon bánja? (18/L)
75-ös: Ő az első barátom ,bár ezelőtt is volt egy de azt nem nevezném igazi kapcsolatnak.
Egyébként, most így belegondolva előtte is voltak fura dolgai... Mármint valamilyen szinten lelki sérült szegényem :( Még a kapcsolatunk elején látszódott ez meg, akkor mindig dominánskodott , mániája volt ,hogy én őt semmiért se sajnáljam meg ha olyan alkalom volt ,hogy lefeküdtünk akkor is így viselkedett. Nem egyszer megkérte hogy had köpjön a számba meg ,hogy hadd húzza a hajam közbe és hátulról is nagyon ki akarta próbálni :/ De tényleg, ő nem egy erőszakos ember nagyon kedves és imád engem ,mindenbe segít csak van egy ilyen fura mániája. Eddig maximum annyira „bántott” ,hogy párszor meg kellett kérnem – mert csapdosta a fenekem – hogy ne csinálja olyan erősen vagy ne nyomjon le nagyon. És ilyenkor mindig bocsánatot kért és abba hagyta. De miután már megbízott bennem és össze melegedtünk ez elmúlt. Lehet megint azért lett ilyen mert megingott a bizalma? Vagy félt hogy egyedül lesz? :/
Aki egyszer megteszi, az máskor is megfogja, hidd el.
Egyik barátnőmnek volt egy párja, aki egyszer felpofozta. A csaj megbocsájtott, már az esküvőt tervezték amikor a fiú bekattant és össze-vissza verte. Ha neked ez hiányzik, hát tessék, maradj vele! Aki hagyja magát, az meg is érdemli!!!
Én minden páromnak megmondtam, hogy ha megüt, az volt az utolsó alkalom, hogy látott. Igaz, én soha egyik páromat sem cukkoltam, sőt még veszekedni sem szoktam.
tehát élvezted, hogy "megerőszakolt"?:D
akkor semmi probléma, legközelebb is biztos fogod
Atya ég egy rakás hüly* feminista meg liberális osztja itt az észt, akik még negyvenévesen is az igazit fogják kereni mert miden civodásból szakítást csinálnak.
Kérdező! Kaptál 2 pofont és egy keményebb szexet amit még élveztél is. A barátod azért féltékeny mert szeret. Ne éegyenek legjobb fiu barátaid mert gondolom neki sincsenek legjobb lány barátai csak te. ezen gondolkozz el.
A barátod aki szerintem ritka nagy barom mehet a börtönbe vv Cristofellel.
Egyszerűen nem értem... felpofoz, megerőszakols te meg hagyod!
Annyian leírták a lényeget '-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!