Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit tennétek ha erőszakoskodott veletek a párotok de már nagyon bánja? (18/L)
aha.
így már egyre világosabb a dolog.
elindítottál egy "harcoljatok értem játszmát",plusz felhoztad neki,hogy egész nap egy másik krapekkal voltál.
nem tudom mit vártál?
hogy majd összeveri a gyereket és harcolnak érted?
a gyereknek legalább volt annyi esze,hogy átlátott a játszmádon és téged büntetett meg.
a nemi erőszak dolgot meg hagyjuk már.
ha tényleg az lett volna,akkor sikítasz,meg összekarmolod,egész nap sírsz,orvoshoz kell menned stb.
de nem,te elélvezel.
simán megérdemelted.
ha az én csajom jönne nekem ilyenekkel,hogy ma a haverommal találkozott,beültek ide-oda és milyen jó fej volt,hétvégén is összefutnak majd stb,tuti,hogy én is lepofoznám és szakítanék.
kérj szépen elnézést és máskor ne hozd ilyen helyzetbe a srácot,mert rohadtul megalázó.
mit kellett volna tegyen?
vagy bármelyik férfi válaszoló mit tett volna,ha a csaja azzal henceg neki kihívóan,hogy egész nap egy férfival randizott?
Ha ezt most megcsinálta, máskor is megfogja!
Hagyd ott! Velem is ugyanezt csinálták, és ott hagytam mint a szart. Kerüld el, nem kell hinni a bűnbánó kis szemeinek!
Azt mondd már el, hogy hogy a fenébe tudsz elélvezni, ha megerőszakolnak? Arra gerjedsz?! Szerintem nekem be sem nedvesedne, és rettentően fájna. Még rendes, lágy, normális szex közben sem tudok elélvezni, ha nem vagyok teljesen ráhangolódva a partneremre, és nem vagyok olyan hangulatban, és nem vagyok rendesen felizgatva.
Téged pedig elkapnak, megerőszakolnak, és orgazmust élsz át?! Na neeee...
Igen nekem is fájt mikor elkezdte, csak most ez fura de valahogy izgatott közben. Persze rossz is volt mert nem akartam és féltem tőle de valahogy mégis jó volt ez a része.
Meg végülis nem egy idegen csinálta hanem ő. Talán ezért.
Jajjj kedves kis kommentelők ne legyünk már ennyire álszentek :D A legtöbb nő csak hogy tudjátok nagyon is tud élvezni egy ilyen szituációt. PERSZE most leszögezem ,hogy itt nem arról van szó hogy 3 benga szakállas 40-50 éves koszos csöves elkap egy sikátorba és megerőszakol. Nem! Most nem erről beszélek. A nők genetikailag igenis az alárendelt szerepre vannak kódolva és lehet oltani meg jönni ezzel a feminista egyenjogú dumával. Ezzel semmit nem vonok le az értékeitekből kedves lányok ;) hiszen hol is lennénk nélkületek ?:) Ez csupán olyan minthogy egy lány sem szereti ha egy fiú rózsaszín barbi ruhába egy csaj alá fekszik és aztmondja :"ajjj nagyon fáááj ajjj óvatosan nehogy fájjon a kuukim " Értitek ?:D Ezek a nemi szerepek. Kire ne jönne rá közületek hogy időnként vágyik egy jó kis kemény döngetésre? És ez a megerőszakolás duma is Jaaj . A CSAJ ELÉLVEZETT!!!! Titkon vágyott rá és imponált neki ez a helyzet.
Ecsetelem én hogy képzelem el:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!