Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit tennétek ha erőszakoskodott veletek a párotok de már nagyon bánja? (18/L)
Jó zavaros körülötted az a bizonyos rózsaszínű felhő. A tisztán látásoddal komoly probléma van. Ha egyszer már megengedett magának ennyire durva tetlegességet, máskor is meg fog ha felbosszantja magát valamin. Alap dolog, hogy az ember kontrollálja magát. Egyszerűen nincs jogunk másokat fizikailag bántalmazni. Erre nincs ő sem felhatalmazva. De ha megbocsájtasz neki, azzal felhatalmazod. Mert látja, hogy nincs következménye a tettének. És ha nincs következménye, mi gátolja abban, hogy máskor is megteszi. Az egy dolog, hogy most bántja a dolog, csakhogy előtte kéne gondolkodni, nem utána... Na majd megtapasztalod, bár nem kívánom neked, hogy ez mégegyszer előforduljon.
25/N
Nem angyalkám! nem értjük félre!
Te vagy olyan vak és szerelmes, hogy mindent elnézz neki! ha neked ez kell akkor tessék!
Buta vagy szerelmes és idióta! Ha vele maradsz!
"kell a jó? nem! Kell a rossz? kell! " --> örök mondás, sajnos egyre több emberre igaz...
nem tudom, de miközben olvastam felizgultam:D
20f
te nem vagy normálisXDDDDDDDDDDDD
ha csicska akarsz lenni egy "férfi" (nem nevezném férfinek aki megveri(ja nem CSAK kétszer felpofozza) a bnőjét és lényegében megerőszakolja) mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!