Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit tennétek ha erőszakoskodott veletek a párotok de már nagyon bánja? (18/L)
az ősember és pulykás résznél röhögtem nagyokat.. :D
de akár hogy vesszük ez valahogy így van, ahogy leírta a hozzászóló a fentiekben.
Nos, most, hogy végigolvastam az összes hozzászólást, valamivel tisztább a kép.
Tudom, hogy már sokan leírták, de azért megteszem én is. Ebben az esetben a te és az ő viselkedése se volt korrekt. Egyáltalán nem kellett volna provokálnod, főleg ha tudod, hogy féltékeny alkat. Az én exbarátom is ilyen volt (bár soha, soha az életben nem ütött meg, még ha túl is lőttem a célon), és igen, amikor elegem lett az örökös féltékenykedésből, én is tovább fokoztam a dolgot, -amire egyáltalán nem vagyok büszke, sőt, jó pár dolgot máshogy csináltam volna, így utólag. Ugyanakkor a srácnak nem lett volna szabad megütnie. Annál undorítóbb és aljasabb dolog nem sok van, mint hogy egy férfi kezet emel egy nőre. Itt most nem alá és fölérendeltségről van szó. Nőként vallom, hogy igenis egyenrangúak vagyunk, csak a természet más tulajdonságokkal ruházott fel férfit és nőt. Az előbbi erősebb, de ezt nem arra kellene fölhasználni, hogy megalázza, és uralkodjon a nála gyengébb nőn, hanem hogy megvédje.
A barátod érzelmileg elég labilis, és valószínű, hogyha egyszer megvert, megint meg fog, mert Te voltál olyan naív, hogy elhiggyél neki minden ígéretet, ebből kifolyólag aligha nem máskor is el fogja érni, hogy megbocsáss neki. Utána pedig elfajulnak majd a dolgok, hiszen a fickó elhiszi, hogy mindent megtehet, következmények nélkül, mert "a múltkor se volt semmi"...
Ami a megerőszakolós részt illeti, alighanem azért élvezted, mert olyan ember csinálta, akit (bár ezt nem mondtad ki a kommentekben, csak azt, hogy ő szeret téged), szeretsz. Bár akkor is erkölcstelen.
Mindent egybe vetve csak annyi kérdésem lenne, miért is vagy vele még együtt?
68-as én szétröhögtem a fejem azon amit írtál. lehetséges hogy igazad van XD
de attól még én kicsit félnék a pasastól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!