Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel jóba vagyok, kijárkálunk sokat beszélünk, beleszerettem, de ő nem akar tőlem semmit, és közbe más palikkal kavar, és ez nagyon fáj nekem, mit tegyek? 19/F
A helyzet az, hogy ebből nem lesz viszonzott szerelem. Tudom, hogy nehéz elfogadni, de szexuálisan nem vagy vonzó a számára. Ettől még lehetsz jó ember, de el kell gondolkodnod azon, hogy min kellene változtatnod, hogy később, más lánynál több sikerrel járj. Itt hangsúlyoznám, hogy másik lánynál, nála semmi esélyed!
Ismerd meg magad, nézz a tükörbe, fogalmazd meg a hibáidat és változtass. Fiatal vagy, rengeteg időd van, hidd el, hogy rengeteg lánnyal fogsz még találkozni. Akibe jelenleg szerelmes vagy, nos rá ne haragudj, nem akar ő bántani azzal, hogy másokkal kezd. Még egy utolsó tanács, a lányok nem barátok! Ha nincs fiú barátod, akkor ezen is változtatni kell, szocializálódj, a barátok sokat tudnak segíteni. 33/F
phuu :(
igazatok van töröm magam itt,de hogy minek ...
phuuu?
majdnem eltaláltad.
guglizz rá a pua-ra.
Én is voltam így vele,tényleg,hagyd.
Én olyan sokáig voltam így,hogy le se merem írni,aztán tavaly decemberben(a 10. idegösszeroppanás után) elegem lett,pedig én az életem is bármikor odaadtam volna érte,de megláttam mekkora egy kis senki.
Csak az időd vesztegeted,akárhogy próbálod magad meggyőzni az ellenkezőjéről.
A legbelső éned pedig biztosan tiltakozik az ellen hogy szereted,az a kérdés,hogy meddig hallgattatod el,csak az időd vesztegeted,akárhogy próbálod magad meggyőzni az ellenkezőjéről.
Egyszer el fog érni a fájdalom egy olyan szintet(ez nálam kb. a 20 öngyilkossági kísérletnél,meg a sokadik idegösszeroppanásnál történt)ahonnan nincs tovább,és eleged lesz az egészből,csak az időt fogod sajnálni amit erre a lányra szántál.
Viszont jó dolog,hogy utána minden akadályt könnyen veszel,nekem azóta egy sokkal szebb és okosabb barátnőm van és mérnöki egyetemre készülök,emellett még sok hobbira is van időm.
Hidd el,mindenki keresztülmegy egy ilyenen,de a legjobb,ha hagyod,csak lásd be hogy értelmetlen,utána sínen lesz az életed ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!