Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel jóba vagyok, kijárkálunk sokat beszélünk, beleszerettem, de ő nem akar tőlem semmit, és közbe más palikkal kavar, és ez nagyon fáj nekem, mit tegyek? 19/F
van egy módszer ami kiáshat még egy ekkora elbaltázott árokból is.
megdugod a barátnőjét,de nagyon,a barátnő tuti,hogy elmondja neki,hogy ez a csávó egy kefélőgép.
ilyenkor a csajok egészen máshogy kezdenek hozzáállni az emberhez és ismét képbe kerülsz férfiként.
mondjuk ezzel a vallomással tényleg gyakorlatilag ellehetetlenítetted magad,mert megkapta a maximális felértékelést úgy,hogy semmit nem kellett cserébe adnia.
Fúh, szegényem, hát pedig kénytelen leszel hagyni vagy ő hagy ott téged egyszer majd. Sajnálom, tudom, hogy nehéz én is így vagyok, szinte haldoklom, de ez van, majd jön valaki akivel jobb lesz egy kicsit, bár szerintem ő már nem lesz a mindened.
21/N
figyelj, a kialakult kapcsolaton, vagyis azon hogy milyen szemmel tekint rád, ne értsd félre nem negativan írom, nem tudsz szerintem változtatni, ha magamból indulok ki legalábbis,mert az én "kapcsoaltom" is szörnyen végződött, lelkileg nagyon kihasznált,meg testileg is az illető..és mindig én alázkodtam meg neki, mikor már teljesen reménytelen volt a helyzet, bár utólag visszagondolva mindenhogy az volt, és sosem az eszemre és a női büszkeségemre hallgattam, és csak saját magamnak okoztam a szenvedést, újra és újra....... Főleg hogy belezúgtál, bár az lenne a legeslegjobb ha nem a szívedre hanem az eszedre hallgatnál! Szedd össze magad!! Ne hagyj hogy az érzelmeid vezéreljenek!Mert igy te fogod a rövidebbet húzni! Jók azok a tanácsok hogy szédits el egy nőt az orra vagy nem orra előtt csakhogy tudjon róla,de ahhoz személyiségváltozás kellene, meg írtad hogy lehet az sem érdekelné...viszont ha a volt a barátjába van belezúgva az igen necces, írtad hogy pasizik is...nehéz helyzet..szerintem próbáld meg hogy kevesebbszer kommunikálsz vele, Osztálytársak vagytok vagy hogyan szoktatok beszélni?
24 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!