Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár-diák szerelem?
Figyelt kérdés
Tudom..tudom..már hallom a fejemben az ócsároló kommenteket.Tanácsot szeretnék kérni egy diákommal kapcsolatban.Pálya kezdő vagyok. Télen síelni voltam Ausztriában ahol megismerkedtem egy gyönyörű, okos,intelligens,17 éves magyar lánnyal.Egyszerűen magával ragadott az az életkedv,és vitalitás ami sugárzik belőle.Nem akartam bele szeretni..esküszöm,hogy nem,de így alakult.Szerettem a reggeleket,amikor felkel,és csavargatta a haját..szerettem azt a huncut mosolyát amikor berángatott a zuhany alá..szerettem azt amikor este a nyakamba ugrott,és szerettem,ahogy nevetés közben fintorog...Azt hittem minden rendben van köztünk,a szülei még nem tudnak a kapcsolatunkról általában amikor nálam aludt akkor egy "barátnőnél volt."Most állás kaptam egy iskolában,és mit ad isten pont ott tanul,és van vele 4 órám minden héten...Muszáj volt elfogadnom a viszonylag jól fizető állást,mert kell a pénz,és a mai világban ezt nem is kell tovább magyarázni,hogy mennyire lehetetlen főleg pályakezdőként állást találni....De ami a plusz csavar az apja az igazgató helyettes...pad-helyzetben vagyok..Őt képtelen lennék elhagyni..vele nem lehetek..és ugye a szüleiről már csak nem is beszélve..Mit tehetnék mégis?...kérlek segítsetek2012. máj. 21. 19:40
2/25 anonim válasza:
"csak" 1 évet kell kibírni. vagy 1 évig teljesen szüneteltetitek a kapcsolatot vagy titokban tartjátok (ami elég rizikós). nagyon más választás nincs. (vagy visszamondod a munkalehetőséget, és más suliba mész...)
3/25 Advocatus Diaboli válasza:
Nem nyelvtant tanítasz ugye?:D
4/25 anonim válasza:
kérlek, ne haragudj, de... elég fura a helyesírásod, ahhoz képest, hogy tanár vagy.
6/25 anonim válasza:
Kamu. Vagyis nem te vagy a tanár. Miért nem lehet őszintén írni?
Ha pedig ezzel a helyesírással diplomát is kaptál, az elég gáz...
7/25 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok de nem magyar a billentyűzetem,és örültem,hogy ékezeteket tudtam írni.
2012. máj. 21. 19:53
8/25 anonim válasza:
előző: a kettő nem függ össze. ez az internet. lényeg az h érted mit ír.
9/25 A kérdező kommentje:
A probléma az,hogy hiába hagyom ott a jelenlegi állásomat,mégis,hogyan nézhetnék az apja szemébe?Hisz egy (akár hogyan is vesszük) diákkal kezdtem ki..Ha nem sikerül meggyőznöm,hogy szeretem a lányát,és jóval az előtt ismerkedtünk meg,hogy tanítani kezdtem őt,akkor képes elintézni,hogy még véletlenül se kapjak a környező városokban állást.
2012. máj. 21. 19:57
10/25 anonim válasza:
Nem könnyű helyzet.Nagyon kockázatos az ilyet bevállalni.Állandó bujkálás,sunnyogás,hazugságok,lebukástól való félelem.Ráadásul arra sincs biztosíték hogy a lány nem csacsogja valamelyik barátnőjének.
A helyetekben,ha komolyak lennének az érzelmek,titokban folytatnám a viszonyt,míg a lány le nem érettségizik.
Ismerem egy tanár diák-párt.A lány gimis volt,mikor összejöttek.A lány érettségije óta eltelt 7 év,és még mindig együtt vannak,szóval van,hogy érdemes várni,megéri a tortúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!