Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan, hogy valaki egész életében nem lesz szerelmes?
Még soha nem voltam szerelmes (24/l), persze még van időm, de az az igazság, hogy azt látom magam körül, hogy elég könnyen szerelembe esnek a korosztályomban (is), engem mérföldekkel lehagyva. Arra is gondoltam, hogy esetleg képtelen vagyok erre az érzésre. Gondolom ehhez kell egy kis rajongásféle is, én meg nem rajongtam még soha élő emberért (nem vagyok nekrofil, vagy ehhez hasonló perverzióm sincs, egyszerűen inkább csak a gondolatokért tudok lelkesedni - egyszer azt hittem szerelmes vagyok egy professzorba, de rájöttem, hogy csak a gondolataiba szerettem bele.....). Arra is gondoltam, hogy mivel tinédzser koromban nem voltam szerelmes, ezért már nem is lehetek.. hogy esetleg kimaradt egy érzelmi lépcsőfok, vagy ilyesmi.
Na mindegy, a lényeg: szerintetek van rá esély, hogy esetleg soha nem leszek szerelmes?
Egészen biztos lehetsz benne, hogy akármikor szerelmes lehetsz még.
Mondjuk kicsit kevesebb olvasás, több fizikai aktivitás jót tenne neked... bár én egyetemista koromban nagyon értékeltem volna egy ilyen fellegekben járó csajszit.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!