Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy mindig csóró pasikat fogok ki és sosem olyat aki kicsit is jobb anyagi helyzetben van mint én?

Figyelt kérdés

2012. máj. 18. 08:30
1 2 3
 21/28 Dottorre ***** válasza:

140.000? Az lehetetlen... most olvastam ,hogy a magyarok átlag száznegyvenet keresnek, vagyis nektek ketten 280-nak kell, hogy legyetek! Ne kamuzz itt nekem ...

De komolyra fordítva a szót, szerintem az érzések nem válogatnak. Arról nem tehet az ember, hogy épp milyen pénzes, vagy pénztelen emberbe szeret bele. Ráadásul az évek folyamán ez változhat is, egyatalán nem biztos, hogy nem tenyerel bele valamelyiktek valami jó pénzt hozó dologba. Például én ismerek személyesen is valakit, aki 25évesen egy raktáros-targoncás volt 1800Ft fizetéssel, most pedig Mo egyik legnagyobb cégének az egyik felsővezetője. MIndezt azért, mert amikor szült, kitalálta, hogy miért ne csinálhatna meg mégegy szakmát... a többit pedig az élet hozta, jókor volt jó helyen. Tudom, hogy nem ez az általános dolog, ráadásul Mo-n élünk és 2012-ben, de ettől még nem kell letörni, mint a bili füle!

2012. máj. 18. 13:29
 22/28 Pj0tr ***** válasza:

A kérdésből pont az jön le, hogy ő inkább olyat szeretne, aki nála többet keres, ergo nem azért nem "nyomorognának", mert mind a KETTEN jobban keresnének mint most, hanem mert a pasi többet keresne.

Ha nem tetszik ahogy élsz változtass rajta! És ne azon keseregj, hogy minden pasid pont ugyanolyan szerencsétlen mint te.

A keménykedést félretéve :)

Hidd el megértelek, de akkor képzeld el azt a szitut, amikor kb hasonlóan kereső párok gyereket nevelnek! Ismerek egyet és nem putriban laknak, normálisan néznek ki (jó nyilván nem 10-20 ezret adnak ki egy pólóra pl), szóval megoldják!

2012. máj. 18. 13:52
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Mit csodálkozol kedves kérdező. ha a pasinak a pénzét nézed akkor bizony pénzéhes r*banc vagy, ehhez nem kell megcsalni őt.
2012. máj. 18. 14:33
 24/28 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy királylány? És hol élsz? Ha szeretsz valakit akkor nem érdekel a pénz, nem az számít hogy minden nap baromi drága éttermekbe járkáljatok, hogy Merdzsóval furikázza a segged, vagy hogy Loisz Vottyon táskát vegyen neked szülinapodra! Te nem voltál még szerelmes, mert ha lettél volna akkor megelégednél azzal, és még boldog is lennél ha csak simán kettesben lennétek és összebújnátok az ágyban, egész nap ki se kelve onnan!

Mellesleg csak egy tipp: letölteni egy filmet a netről vagy elmenni sétálni nem kerül pénzbe!!!!

2012. máj. 20. 13:14
 25/28 anonim ***** válasza:

off

"letölteni egy filmet a netről .... nem kerül pénzbe"

hát ha elkapnak akkor bizony abba fog!

2012. máj. 20. 15:16
 26/28 anonim ***** válasza:
Azért ribikém, mert a szeretetet nem lehet pénzért venni.
2012. máj. 20. 19:51
 27/28 anonim ***** válasza:
figyelj nagyon jól kerestek!!!nyugodtan le lehet pontozni de ma nagyon sok ember örül ha a párjával együtt 100 ezret keres érdemes ezen elgondolkodni...
2012. nov. 21. 20:56
 28/28 anonim válasza:
undorító vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hányok tőled!!!!!!! Remélem valaki elfog és elad külföldre szexrabszolgának, és abból a pénzből meggazdagodva még több olyan undormanyt talal mint te akiket szintén elad... te fujjjj...
2015. okt. 4. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!