Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy mindig csóró pasikat fogok ki és sosem olyat aki kicsit is jobb anyagi helyzetben van mint én?

Figyelt kérdés

2012. máj. 18. 08:30
1 2 3
 11/28 -=Koldus=- ***** válasza:

Hát ha semmire nem elég akkor üdvözöllek Magyarországon xD

Amúgy mennyit kerestek ketten? Gondolom együtt is laktok...

2012. máj. 18. 08:59
 12/28 A kérdező kommentje:
140 000 ft
2012. máj. 18. 09:02
 13/28 anonim ***** válasza:
Mekkora partit csaptatok össze! Szegény lány csak egy kérdést tett fel, ti meg csak kiforgatjátok a szavait!
2012. máj. 18. 09:04
 14/28 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

na bocsánat.

Csak ha a kérdésed elolvassuk, akkor abból az következik, hogy az elsődleges probléma a pasikkal az anyagi helyzetük. És itt van a legnagyobb gond.

Igazából a rossz anyagi helyzetből a tanulás, és a tenni akarás, a szorgalom az, ami ki tud vinni. És ne arra nézz, hogy a pasidnak mennyi pénze van, hanem azt, hogy milyen kilátásokkal rendelkezik. Mert ha szarrá dolgozza magát a McDonaldsban (ez csak egy példa) és amint hazaér a műszakból, ledől TV-t nézni, meg netezni a gép elé, akkor ne csodálkozzon hogy hol áll. Ha valaki nincs megelégedve az anyagi helyzetével, akkor küzdjön, de senki ne mondja azt, hogy már MINDENT megpróbált, és továbbra is szegény maradt. És az igazán sikeres emberek mind a semmiből kezdték a pályafutásukat. A rossz anyagi helyzet az, ami meg tudja edzeni az embert úgy, hogy ha lesz pénze, azt megbecsüli, jól forgatja, és nem éli fel.

Szóval ne a jelelnre nézz, hanem a jövőre. Ha a pasidban megvan a határozottság, elszántság, és szorgalom, lehet hogy ő lesz a következő Orbán Viktor. (na jó ez rossz példa. mondjuk, a következő Bill Gates)

2012. máj. 18. 09:12
 15/28 anonim ***** válasza:

Hidd el az a legjobb,ha azonos anyagi helyzetben vagytok mind a ketten. A legjobb dolog lesz majd,amikor együtt gazdagodtok meg és együtt építitek fel a jövőtöket :)

Én csak annyit tudok, hogy nálam szegényebb pl ne legyen.Legyünk azonos szinten!

2012. máj. 18. 10:18
 16/28 anonim ***** válasza:
Gyere hozzám.kamionosként többet keresek mint 140.
2012. máj. 18. 10:25
 17/28 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert manapság nagy szerencse kell ahhoz, hogy valaki sokat keressen. Örülj neki, hogy legalább egyikőtök jobban keres. Mellesleg azt sem árt megvizsgálni, hogy aki jobban keres mit is dolgozik. Mert pl. ha egy irodában ül egész nap más, mintha mondjuk kemény fizikai munkával keres a másik kevesebbet. Azt is meg kell becsülni. Ennyi.
2012. máj. 18. 10:46
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

én szívessen megismerkednék veled aranyoskám.ne foglalkozz a csórókkal csáje,nekem van egy házam keresztúron meg egy emel mercim.meg tudom adni azt ami neked kőll.írgyá privátot és ismerkeggyünk megfele.

26/Viktórió

2012. máj. 18. 10:57
 19/28 anonim ***** válasza:

Ha visszagondolok az eddigi életemre, egyetlen srác sem volt eleresztve anyagilag. Sőt, a többségük (akikkel összesodort az élet) munkanélküli volt. Ez számomra inkább csak azt bizonyítja, hogy tényleg nem a pénz a fontos.

A mostani párom is épp állást keres, alig van pénze. De engem nem az érdekel, hogy mennyit tud költeni, hanem hogy engem szeret, és én is őt.

TE komolyan arra vágysz, hogy egy tehetős ember legyen a párod?

2012. máj. 18. 11:26
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
mert egy pénz sovár ri*ban* vagy!
2012. máj. 18. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!