Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy mindig csóró pasikat fogok ki és sosem olyat aki kicsit is jobb anyagi helyzetben van mint én?
nekem rohadtsok pénzem van, összejöttek a dolgok, programozó vagyok, egy csomó megrendelést kapok, és van már pár sikeres mobilos alkalmazásom is, stb, mindezt 24 évesen.
És messziről kerülöm az ilyen pénzéhes kurwákat, mint amilyen te vagy.
És hidd el, a pénz az egy kicsit sem boldogít, sőt sok esetben óriási hátrány, mert a normális gondolkozást, és a dolgokhoz való hozzáállást elég negatív irányba változtatja meg.
A gazdagabb férfiak (ha nem lopták a pénzüket, vagy nyerték, hanem munkával keresték meg), alázatos, kedves lányokat szeretnek, akik nem a pénzükért akarnak velük lenni.
Az olyan rib@ncoknak mint te, a fuxos, fekete BMW-s, magát olasznak képzelő putriban lakó cigányok valók. Kívánom hogy találj magadnak minél hamarabb egyet.
vagy rakj fel egy ilyen hirdtést a netre:
"Szép, fiatal, szegény lány keresi tökéletes ellentétét"
A #3 NEM én vagyok
üdv az első :-) de amgy igaza van :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!