Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A véleményetekre tanácsaitokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A véleményetekre tanácsaitokra lennék kíváncsi! Az örökké tartó szerelem és a bennem lakózó másik énem harca. Vajon mi a "megoldás"?

Figyelt kérdés
A barátommal már majdnem 1 éve és 3-om hónapja együtt vagyunk ( 15 hónapja). Nagyon szeretjük egymást akkor léptünk be egymás életébe amikor a legnagyobb szükségünk volt " arra bizonyos személyre" . Hűséggel semmi probléma nincs! Csak az a baj h 'nem éltem még ki magam' ( tudom h fiatal vagyok) de egyszer 16 éves az ember és pár hónap múlva 17 leszek. soha nem voltam az a bulizós fajta ez nem azt takarja hogy visszahúzódó vagyok mert könnyen ismerkedem és határozott vagyok , csak hiányolom az ilyesféle emlékeket h de jó party volt stb. abarátom nem szereti a szórakozó helyeket és eléggé féltékeny típus ha együtt elmennénk annak 1000% h veszekedés lenne a vége ..de valahogy a 'testem' akarja az őrültebb életet viszont az eszem ellenzi ezt.. ha a következő éveimben bepunnyadok tudom h hátralevő életem végéig sajnálni fogom ezt a ki nem használt időt, viszont ha elmegyek akkor az sem biztos h jót fog tenni... mondjuk úgy h küzdök saját magammal...

2012. máj. 14. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Egy gangbang közepén látlak. Boldog vagy.
2012. máj. 14. 20:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátoddal kéne beszélned. Ha szeret, egyszer-kétszer biztos megteszi érted,hogy elmegy veled és talán olyan jól fogja magát érezni, hogy legközelebb is szívesen megy. vagy ha megbízik benned, elenged téged pl. a barátnőiddel.Az oké, hogy féltékeny, de valamilyen szinten megbízik benned, hidd el. Csak beszélned kell vele, szerintem egy próbát megér.
2012. máj. 14. 21:04
 3/7 A kérdező kommentje:
beszéltünk már erről ezer egyszer csak valahogy nem szeretném h a múlt béli csalódásaim családi gondjaim miatt most akarjam magam kiélni és emiatt hibát kövessek el ettől félek.. a buli helyett marad aközös program de attól még ugyanugy hiányzik a szórakozás mert sokat dolgoztam suli meló és most marad suli és " ő" valahogy küzdd az eszem atestemmel
2012. máj. 14. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Keress házibulit! Pörögni ott is lehet, de te szabhatod meg a határokat, és mégsem ismeretlenekkel vagy együtt... Szerintem a barátod is jobban tolerálná!:)
2012. máj. 14. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:

a második vagyok.

szerintem még egy próbát megérne, hogy most beszélj vele. simán csak ebben a bulizós korban vagy, ennek nem sok köze van szerintem a csalódásokhoz. menj el vele vagy a barátnőiddel, beszélj vele mégegyszer! rossz nem lehet belőle.. :)

2012. máj. 14. 21:37
 6/7 A kérdező kommentje:
de annyi köze van h saját magamnak ígéretet tettem h kifogom élni magam nem fogok dekkolni állandóan( bátyámim vannak 35 év fölöttiek9 mindig láttam menni őket bulizni és én ugye fiatalabb voltam otthon dekkoltam)
2012. máj. 14. 21:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja értem. Hát, akkor oké, ennyi oka van. De ha azt nézzük, alapból is abban a korban vagy, hogy menj össze-vissza bulizni és éld ki magad. :D Ezzel nincsen semmi baj, csináld csak:)
2012. máj. 14. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!