Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kialakulhat egy 4 éves barátságból számotokra több?
*viszonozza
bocsi, nem tudok írni :D
*nem merem elmondani neki
na jó, én ma tényleg hülye vagyok.. XD
Na az első vagyok :) hát.. nem tudom. azt hiszem ha ez velem lenne, én a barátom nyakába ugranék az első szóra.
de pl. lehetséges, hogy ő még is csak fél, hogy ha most együtt lesztek vagy valami, akkor ha szakítotok, akkor egy jó barátságnak van vége. mindenki tudja, hogy szakítás után az emberek már nem lesznek jóba. illetve inkább mindenki azt hiszi, én hülyeségnek találom. volt egy barátom, 2 hónapot voltunk együtt, de egy pár ok miatt szakítottam vele, de megbeszéltük, hogy barátok maradunk. és esküszöm most sokkal jobb a kapcsolatunk, mint valaha is volt. :) szerintem csak beszéld meg vele, hogy megígéred, akármi is lesz, nem fog téged elveszíteni és bízhat benned, mert te tényleg szereted őt.
Hallod , lehet ebből még szerelem , pláne ez lenne a legszebb , hogy enyi idő mulva , de egyszer az életben beteljesül az amire a 2 ember várt , nem merte elmondani a másiknak :-)
A barátság fiu és lány közt ami iyen belsőséges ( mert úgy tapsztalom , hogy az ) , ott biztos , hogy van több is mint a haverság !
Sajna én is így vagyok a mostani lány barátommal , hogy érezzük , hogy több van köztünk mint barátság és el mondtuk egymásnak , de mindkettőnknek van párja és nem akarjuk otthagyni öket :-P
De azért néha egy jót dugunk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!