Egy nagyon jo baratsagbol ( fiu es lany kozott ) kialakulhat egy tarto szerelem?
Van egy nagyon jo baratom, kb 6-7 eve ismerjuk egymast, es nagyon jol kijovunk egymassal. Ha valamikor valamire szuksegem van mindig segit, tamogat, batorit...stb. Sokszor a beszelgetesunk soran arra jottunk ra hogy egy viccbol egy nagyon komoly beszelgetes alakult ki amely mindkettonket erint (pl. hazassag, akkor a vegen azt mondta hogy felesegul vesz o, vagy ilyenek).Neki van egy kapcsolata de olyan hogy ma van es holnap mar nincs, ugyhogy.... En attol felek hogy ha lesz tobb mind egy baratsag akkor ha netalan szakitas lenne belole akkor a baratsag is megszunne, amit en nem akarok. Szerintetek lehetne valami tobb kozottunk?
22/L
Hát igen, annak idején én is ilyen érzésekkel küzdöttem. Annyi különbséggel a Te sztoridtól, hogy egyikünknek sem volt senkije.
Nekem is gyakran jártak ilyen gondolatok a fejemben, hogy milyen jó lenne egyyütt, de ha szakítunk (ismerdve akkori önmagam, ez nem lett volna meglepő), akkor a barátságunk is odavész.
Aztán egyszer megcsókolt :) És utána szép lassan alakult minden magától. "Hivatalosan" októberben leszünk 6 évesek :)
Minden lehetséges:)
A barátommal én is hasonlóképpen voltam, mikor összejöttünk. Előtte az egyik legjobb barátom volt, nagyon jól elvoltunk mindig, és sok huzavona után végül összejöttünk akkor, mikor szakított velem az előző barátom. Ő volt az aki vigasztalt és mellettem volt és hát ez lett belőle...2 éve együtt vagyunk. :)
Miért ne lehetne?
Nincs már titkotok egymás előtt és ez megkönnyítheti a továbbiakat. Nem kell attól tartani h nem tudtok megbeszélni semmit mert h hú mit szól a másik. Ami nagyon fontos h a bizalom már megvan kettőtök között, ezáltal a hűség is biztos meglesz.
Kívánom nektek h sikerüljön!
Attól pedig ne tarts h ha esetleg szakítás lenne a vége akkor elveszítenéd! Szépen kell elválni és ugyanúgy melletted marad. Én az összes volt pasimmal jóba vagyok, néha beszélgetünk is és nincs harag.
Sok sikert!
20/L
Mi 4 éven keresztül voltunk barátok- így is elég "forró" volt alevegő :D -, és idén ünnepeltük a 4. évfordulónkat.
Most már megkérte a kezem is;)
Nekem mindig barátságból alakultak ki a szerelmek. Olyan típus vagyok, hogy úgy tudok valakibe beleszeretni, ha már ismerem, és persze, ha tisztelem. Ha ez megvan, akkor kialakulhat valami.
Nekem több ilyen kapcsolatom volt.
És ha a két fél akarja, akkor a kapcsolat után is megmaradhat a barátság. Ehhez persze mindketten kelletek.
De azért még ne beszéljünk erről, mert egy életre szóló kapcsolat is lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!