Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem kialakulhat még újra?
Voltatok már úgy, hogy szakítottatok az egykori szerelmetekkel, teltek múltak a hónapok esetleg évek és valami olyant éreztél mikor újra megláttad amit egykoron? Esetleg lett is belőle újra kapcsolat vagy hagytad az egészet?
Kort és nemet írjatok!
Nem. Szakítás után még sokáig megmaradhat a szerelem, de ritka az az ember, aki évekig bírja. Mindig jön más, jön az újabb szerelem, utána meg már kit érdekel a régi.
21 L
Én egyszer "felújítottam" egy két éve megszakadt szerelmet. Nem működött sokáig.
26/N
most is ijen kapcsolatba vagyok.3 honapig tartott a szakitas.nem is lattuk egymast nem beszeltunk semmi.....mikor meglattuk egymast mintha szerelem elso latasra lett volna. azota is egyutt vagyunk mar hamarosan 2 eve.szakitas elott csak 3 honapig voltunk egyutt
20 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!