Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kialakulhat később is a szerelem? Nektek mennyi idő kellett?
Persze hogy kialakulhat.Majd ha már kiismeritek egymást jobban, egy nap arra döbbensz rá hogy nagyon szerelmes vagy.
Nálam se mindig elsőre ment, volt hogy hetekkel, hónapokkal később döbbentem rá, hogy ez több mint barátság.
Ez egyénfüggő szerintem, nincs recept rá, meg szituációfüggő is.
Ne sürgesd, hagyd megtörténni a dolgokat.
És ha nem leszel szerelmes? Max nyersz egy jóbarátot...
szerintem ha az elején nem érzed, akkor később maximum szeretet alakulhat ki.
a szerelem az olyan, hogy jön és leborít a székről. nem ez a bejött és két hónap múlva megéreztem a szelét.
Tapasztalatból tudom, hogy igen. Valakit nem ismerünk még jól, nem is nagyon figyelünk rá, aztán jobban megismerjük és beleszeretünk.
Viszont minél régebb óta, minél jobban ismerünk valakit, mégsem tudunk a barátságnál többet érezni iránta, egyre kevesebb az esélye, hogy ez valaha is megváltozik.
Persze, hogy alakulhat ki később szerelem, de ez egyén függő, hogy kinél mikor jelentkezik.
Páromba 2 hónap után lettem szerelmes, párom már 1 hónap után tudta, hogy Nála ez szerelem. Nekem több idő kellett.
Amikor elsőnek randiztunk akkor éeztük azt a bizonyos bizsergést, de az még nem volt szerelem, csupán vonzódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!