Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ciki ha a barátnőm annyira nem jártas a konyhában, hogy a gázt se tudja begyújtani?
20 éves, de egyszerűen képtelen a konyhában tenni bármit is. Együtt élünk, de én főzök, sütök. Ő vagy tányért tör, vagy vizet önt ki, vagy tojást loccsant szét, de megvágni is képes magát annyira ügyetlen. Ma a gázt engedte ki, annyit, hogy majdnem elájultunk a gáztól, mert próbálkozott begyújtani, de nem sikerült neki. Felrobbanni se szeretnék így megint én főzök, nem tud megtanulni.
mit lehetne tenni? engem nagyon bosszant ha valaki ügyetlen, na de ennyire...
24/F
Talán ha komolyan venné és nem csak hisztizve csapkodna és barmolna szét mindent..
Meg kell tanulnia!
20N
Nagyon egyszerű főzni és sütni...a barátnődből hiányzik a türelem és az akarat, hogy megtanuljon! Szerintem bíztasd őt...valahogy vezesd rá!Bár lehet nem kellene erőltetni,ha ennyire nem akarja....
Ciki amúgy nagyon szerintem.
Az én exem sem volt valami jó a konyhában! Ezért amikor összeköltöztünk, én kezdtem el megtanulni főzni. Később már be sem engedtem a konyhába max mosogatni. :)
Cserébe ő takarított! Fel kell osztani a feladatokat ennyi...
Majd belejön.
Engem nem zavarna.
Főznék én és kész.
Meg tanítanám kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!