Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek nem ciki?
16/f vagyok és a barátnőm 18 éves. Szerintetek nem túl nagy a korkülönbség? Sokan finoman már szóvá tették hogy hogy járhatok egy olyan lánnyal aki most ballag én meg csak 10.es vagyok. Persze vannak olyanok is akik azt mondják hogy ne foglalkozzak vele mert az a lényeg ha szeretjük egymást...
Vélemények?
De tényleg csak őszintén! :)
Az ja! :D
23:15 -kor tettem fel a kérdést és ugyanebben a percben jött 2 válasz. Még sok vélemény érdekel. Ez amúgy nem ciki hogy ő már főiskolára megy míg én még 2 éviig a középsuliban pömpölök? Most jöttünk össze amúgy kb. 1 hete. Sokan meg vannak lepődve, teljesen átértékeltek.
Nézd. Exem öccse összejött azzal a csajjal, akivel az exem előttem járt. A csaj javára van 5 év közöttük. Elég szánalmas szerintem, hogy a srác a bátyja exnőjét dugja, ráadásul már el is jegyezte.
Nálatok 2 év van, szóval nem gáz. Nyugi. A fentit azért írtam le, hogy lásd: mások szerint az is elfogadható.
6-os.
4-es vagyok, mi nem érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!